Overwerk Regels voor Basketbal

Als een basketbal spel is gebonden aan het eind van de regelgeving te spelen, zal de bal moeten blijven stuiteren totdat iemand krijgt een voorsprong op de zoemer . De extra sessie heet overuren ( of " OT " in het kort ) , en de regels met betrekking tot dit aspect van het spel verschillen per niveau van het spel - of het is de professionele , universiteit, internationale of middelbare school spel . Dat gezegd hebbende , alle overuren regels zijn dezelfde voor zowel mannelijke als vrouwelijke spelers . NBA

De National Basketball Association houdt vijf minuten perioden overwerk , ongeacht hoeveel OT's worden gespeeld . De NBA bestaat uit vier 12 minuten kwartalen , en zorgt voor 130 seconden tussen het einde van het vierde kwartaal en overuren , alsmede tussen elke overtime . De meest overtimes in een NBA game is zes . Dat gebeurde in 1951 in een wedstrijd tussen de Indianapolis Olympiërs en Rochester Royals , die de Olympiërs gewonnen , 75-73 .
NCAA

tegenstelling tot de NBA , college basketbal toepassingen twee 20 - minuten helften , in tegenstelling tot vier kwartalen . Echter, alle programma's verbonden aan de NCAA (afdelingen I, II en III ) spelen vijf minuten overwerk , net als in de profs. De Cincinnati en Bradley heren teams speelden zeven overtimes in 1981 voor de NCAA Division I record met Bradley wint een 91-90 overwinning.
Middelbare school
< p > High school basketbal gebruikt vier acht minuten kwartalen met overuren meestal duurt vier minuten op de varsity niveau ( eerstejaars en junior varsity teams spelen vaak drie minuten overwerk , hoewel de regels verschillen per staat ) . Volgens Trivia Bibliotheek , het record voor overwerk in een middelbare school spel is 13 . Het vond plaats in Noord-Carolina in 1964 , met Boone Trail rand Angier , 56-54 .
Olympics

Olympische en meest internationale pro teams volgen de voorsprong van de NBA en het gebruik van de vijf - minuten perioden overwerk ( volgende vier 10 minuten kwartalen ) . Geen Olympische basketbal spel , mannen of vrouwen , heeft ooit overschreden drie overtimes .
Andere OT Regels

Player fouten worden overgedragen van regelgeving uitgevoerd in de overuren . Met andere woorden, als een middelbare school speler heeft vier fouten leidden in OT , dan pikt een andere fout , hij is gediskwalificeerd . Ook overtimes op alle niveaus beginnen met een sprongbal in het centre court , net als aan het begin van het spel . Een extra full time-out per OT wordt geleverd in Olympische spelen, in vergelijking met drie voor de NBA . Intussen is de NCAA kent een 30 - seconden timeout per OT , alsmede alle ongebruikte 30-seconden time-outs van de tweede helft.