De Best doelen van Ronaldinho in 2004

Internationale voetbalster Ronaldinho won de eerste van zijn twee opeenvolgende FIFA speler van het jaar titels in het seizoen 2004-2005 . Hij scoorde ook 13 doelpunten en 20 assists in geaccumuleerde clubverschijningen voor FC Barcelona , en een career-high 11 doelpunten in de internationale spelen voor zijn geboorteland Brazilië . Best goals Ronaldinho in 2004 had een aanzienlijke invloed op de algehele prestaties van zijn team , of waren zo memorabel dat zij in aanmerking komen als een van de mooiste goals aller tijden . Brazilië v. Haïti

Ronaldinho scoorde een hattrick in een vriendschappelijke wedstrijd gehouden 18 augustus 2004 tegen Haïti . Voor zijn eerste doelpunt , uitgevoerd hij een spin beweging langs een dubbele team en dribbelde langs twee verdedigers , dan is de keeper , de bal in de rug van het net gezet . Hij scoorde zijn tweede doelpunt op een plek kick , en de uiteindelijke versie uit een one touch een pass van Juninho Pernambucano .
Barcelona v. Shakhtar Donetsk

Ronaldinho scoorde een doel in een 3-0 overwinning op Barcelona Oekraïense Shakhtar op 29 september . Op een bezit dat zijn enorme snelheid en ball- handling vaardigheden tentoongesteld , Ronaldinho nam de bal op het middenveld en verbrand afgelopen twee verdedigers te gaan een- op-een met de keeper . De keeper goalie afgebogen het schot hoog in de lucht, dan aangepakt Ronaldinho toen hij probeerde om aan te sterken . Riep de scheidsrechter een fout, en Ronaldinho zette de strafschop in de 63e minuut. De overwinning hielp Barcelona bereikt de ronde van 16 in de 2004 Champions League- toernooi.
Barcelona v. AC Milan

Op 2 november , Ronaldinho scoorde de winnende doelpunt in de laatste minuten in een 2-1 thuis overwinning op de toenmalige ongeslagen 2003 UEFA Champions AC Milan . Ronaldinho kreeg de bal in na dribbelt twee verdedigers , onder wie 2003 UEFA Beste Verdediger Allesandro Nesta . De last-minute verstoorde overwinning hielp Barcelona bereikt de Champions League ronde van 16 dat jaar .
Barcelona v. Real Madrid

Op 20 november , Ronaldinho scoorde een doelpunt in een 3-0 nederlaag van La Liga rivaal Real Madrid , die op dat moment was een dominante kracht in het Spaans voetbal. Real Madrid had in die tijd een all - celebrity ploeg die opgenomen Zinedine Zidane , David Beckham , Roberto Carlos , Ronaldo en Luis Figo . Ronaldinho scoorde in de 76e minuut uit een bliksemsnelle strafschop .

Barcelona ging op de 2004-2005 La Liga titel te winnen met een record van 25-4-9 , en Madrid werd tweede met een record van 25-8-5 . Een verlies voor Madrid in dat spel zou hebben gekost Barcelona de titel .
Barcelona v. wonderbaarlijke spel Chelsea

Ronaldinho tegen Milan zette zijn team in de Ronde van 16 tegen een krachtpatser Chelsea eenheid . Laat in het seizoen 2004 , op 23 februari 2005 , Barcelona won de eerste etappe wedstrijd 2-1 op doelpunten van Samuel Eto'o en Gaston Maxi Lopez . Chelsea won de tweede etappe spel, maar Ronaldinho scoorde slechts twee doelpunten van zijn team . Hij scoorde eenmalig een strafschop in de 27e minuut. Voor zijn tweede , Ronaldinho bevroor twee verdedigers met zijn voetenwerk en vervolgens de bal droog langs beiden van buiten het strafschopgebied.