Regels voor overwerk honkbal

bij sport, "overuren" verwijst meestal naar de verlenging van een spel of wedstrijd om een ​​gelijkspel tussen twee teams te verbreken. Wanneer twee honkbalteams aan het einde van negen innings gelijk blijven, het spel gaat door in extra innings, een vorm van overwerk. De officiële regels van Major League Baseball, of MLB, bieden een standaard voor extra innings in competitief honkbal.

Inning-indeling

Extra innings volgen hetzelfde formaat als reguliere innings in honkbal. Elke inning bestaat uit twee helften. In de eerste helft, riep de eerste helft van de inning, de bezoekende ploeg slaat. In de tweede helft van de inning, de bodem van de inning genoemd, de thuisploeg slaat. Een inninghelft eindigt wanneer het veldteam drie nullen krijgt.

Het spel beëindigen

Het spel moet doorgaan met extra innings totdat het ene team meer punten heeft gescoord dan het andere team. Als de bezoekende ploeg een punt scoort om de leiding te nemen in de eerste helft van de inning, de thuisploeg mag nog steeds aan slag om de inning af te maken. Als de bezoekende ploeg na de voltooide inning op voorsprong blijft, het bezoekende team wint. Als de thuisploeg een punt scoort om de stand opnieuw in evenwicht te brengen, Echter, het spel gaat verder. Als de thuisploeg op enig moment in de tweede helft van een inning de leiding verwerft, het spel eindigt onmiddellijk en de twee teams maken de lopende inning niet af. Als de thuisploeg wint in extra innings, het spel eindigt zodra het winnende punt over de thuisplaat gaat, of zodra een loper die een meervoudige homerun heeft geslagen de thuisplaat kruist. Dus, de thuisploeg heeft een voordeel ten opzichte van de bezoekende ploeg omdat deze de kans krijgt om de achterstand in te halen nadat de bezoekende ploeg de leiding heeft verworven.

Genaamd spel

Bij dreigend weer, stroomuitval of andere omstandigheden vereisen dat de scheidsrechter de wedstrijd afzegt tijdens extra innings terwijl de stand gelijk blijft, het spel blijft onderbroken. De teams zullen op een later tijdstip of op een later tijdstip terugkeren om het spel af te maken. Als de bezoekende ploeg een voorsprong heeft verdiend tijdens de eerste helft van de inning en de scheidsrechter roept de wedstrijd op enig moment tijdens die inning, het spel is een regulatiespel en het bezoekende team wint.

Meeste innings ooit gespeeld

Volgens Honkbal Almanak, de Boston Braves en de Brooklyn Dodgers hebben het record voor de meeste innings ooit gespeeld in een enkel spel. De twee teams hadden 26 innings gespeeld toen de umpire de wedstrijd riep omdat de zon was ondergegaan en de spelers de bal niet meer konden zien. De eindstand van de wedstrijd in 1920 was 1-1. Volgens de huidige MLB-regels, geen spel kan eindigen in een gelijkspel.

Little League Extra Innings

Standard Little League-wedstrijden bestaan ​​uit zes innings. Als twee teams aan het einde van zes innings gelijk blijven, het spel gaat door in extra innings. Het spel eindigt wanneer het bezoekende team een ​​voordeel heeft verdiend aan het einde van een hele inning of wanneer het thuisteam op enig moment in de tweede helft van een inning een voordeel heeft behaald.