Tennis Wedstrijdreglement

Hoewel de regels van tennis concurrentie kan variëren met elk toernooi dat je speelt in , meestal de meeste clubs volgen de standaard richtlijnen die door de Women's Tennis Association , Vereniging van tennissers , en de vier grote professionele slams ( Australian Open , Franse Open, Wimbledon en de US Open . ) Houd er rekening mee dat , met name bij de behandeling van amateur- en middelactief wedstrijden, het gebruikt door de profs richtlijnen zijn bijna nooit precies gebruikt . Trekt en zaden
Assigned trekt en zaden helpen om de populaire spelers uit geconfronteerd off vroeg in de loting

meeste concurrentie trekt in de profcompetitie circuit hebben het zo de topspelers in de wereld niet te maken met een de andere tot het laatste deel van de loting , tijdens de kwartfinales , halve finales en finales . Dit wordt meestal gedaan door het toewijzen unseeded , unranked spelers te spelen tegen de top tien tot twintig geplaatste spelers in de wereld in de eerste drie tot vier ronden van het toernooi. Door dit te doen , kan toernooi bestuurders ervoor zorgen dat populair , big ticket wedstrijden niet voorkomen in het begin van het toernooi .
Set Scoren
langste wedstrijd Wimbledon ooit gebeurd in 2010 , eindigend met een 70-68 laatste set , om 11 uur en 5 minuten lang.

Vooral op het professionele niveau , veel wedstrijden hebben unieke vormen van set scoren die vaak specifiek voor elke wedstrijd. Meestal worden sets gespeeld totdat een speler wint zes wedstrijden , en is ten minste twee wedstrijden voor zijn of haar tegenstander . Als een set bereikt 6-6 , dan is een bandbreker wordt gespeeld om te beslissen wie de winnaar van de set is . Echter , bij sommige toernooien ( waaronder Wimbledon en de Australian Open , ) is er geen tiebreak , en de set wordt gespeeld totdat een speler is voor zijn of haar tegenstander door twee wedstrijden .

Linesmen en uitdagingen

meeste professionele toernooien gebruiken computergestuurde camera's die worden gebruikt om te helpen grensrechters maken dicht oproepen wanneer ze niet zeker weet of een bal in of uit . Spelers kunnen deze computers gebruiken om een ​​grensrechters oproep uitdagen , maar zijn meestal beperkt tot drie tot vijf uitdagingen van een wedstrijd (geen uitdagingen worden afgetrokken wanneer de speler correct is in zijn of haar uitdaging ) . Deze computers zijn echter alleen verkrijgbaar bij goed gefinancierd toernooien zoals Wimbledon en de US Open , en dus vaak amateur wedstrijden niet deze uitdaging regels hanteren .
Rusttijden en Injury Time Outs

Om te voorkomen dat wedstrijden uit te slepen op langer dan nodig , rusttijden en time-outs worden strikt gecontroleerd door scheidsrechters en assistent-scheidsrechters . Vooral op het professionele niveau , zijn de rusttijden uitsluitend bedoeld tussen reeks veranderingen en oneven genummerde games, en time-outs worden alleen gegeven wanneer een speler nodig heeft om een ​​trainer te bellen voor een blessure. Monitoring van deze rusttijden en time-outs is een test van het uithoudingsvermogen voor beide spelers in de wedstrijd .
Coaching
Coaching een speler door middel van een wedstrijd wordt meestal niet gedaan in de professionele tennis wedstrijden < p> In de meeste professionele competities , coachen van een speler tijdens een wedstrijd is ten strengste verboden , en wordt meestal bestraft met aftrek van punten van een speler als hij of zij wordt betrapt doen. Hoewel er professionele liga's als amateur- toernooien die niet toestaan ​​coaching , leren zelfstandig uit te voeren wordt beschouwd als een van de belangrijkste mentale uitdagingen van het spelen van tennis .