Pro Tennis Regels

Professionele tennis heeft een zeer specifieke set van regels die alles van een doelpunt termijnen die tussen de punten te regelen . Terwijl de meeste recreatieve en amateur-spelers zich aan dezelfde regels , ambtenaren in pro tennis zorgen dat niemand misbruik maakt van de systeem . Pro Tennisbaan Afmetingen

Een professionele tennisbaan is 78 meter lang en 27 meter breed voor singles ( 36 voet voor dubbelingen) met de service dozen 21 meter lang . Er moet minstens 21 meter van de speelbaarheid achter de rechter
Play

De spelers moeten de ballen binnen de grenzen raken. ; ballen die de getroffen lijnen worden beschouwd in het spel . Bij het serveren , wordt de server kreeg twee kansen om de bal in het speelveld .
Scoren

In professionele tennis , de eerste persoon om te winnen twee sets van de mogelijke drie wint de wedstrijd , behalve in een Grand Slam-toernooi . In Grand Slam spelen, mannen spelen best - of-five sets , zonder tiebreakers in de laatste set . Een tennisser wint door als eerste zes wedstrijden te winnen een set. Een speler moet een set winnen door ten minste twee wedstrijden ( tiebreakers worden gebruikt wanneer een set wordt vastgebonden op 6-6) .
Tijd Schendingen

Spelers hebben 25 seconden tussen de punten en 90 seconden op omschakelingen . Een speler die dit overtreft al te vaak zal een waarschuwing, gevolgd door strafpunten krijgen , dan is een spel penalty .
Tegen oproepen

Bij bepaalde tonen rechtbanken die replay systemen , spelers mogen lijn gesprekken uitdagen . Een speler kan uitdagen zoveel oproepen als hij wil maximaal drie onjuiste degenen per set .