Queens Park Rangers 2-2 Brentford Spelersbeoordelingen:Smith het verschil

‘Ollie viert de gelijkmaker – bbc.co.uk

In een van de meest opmerkelijke gevechten in de geschiedenis van het tweede niveau, Door doelpunten in de 93e en 94e minuut pakte QPR een opmerkelijk punt tegen de West-Londen-vijand Brentford op Loftus Road. Dit zijn onze spelersbeoordelingen van het spel.

Queens Park Rangers

Alex Smithies - ontkende Vibe in een relatief rustige eerste helft. Het was moeilijk om hem te veel kritiek te geven voor beide goals en zijn een-op-een stop van Watkins kort voor blessuretijd bleek belangrijker dan het op het moment leek. 7

Jordan Cousins ​​– worstelde om aanvallend in het spel te komen en toen hij dat deed, lieten zijn leveringen hem in de steek. Bij een of twee gelegenheden liet hij Vibe achter zich aan rennen. 3
Alex Baptiste - een paar nerveuze kopballen en was minder dan succesvol met zijn crossfieldpassing, ook niet in de buurt van Vibe komen voor het doel. 3
Jack Robinson - maakte de vreemde fout, maar hij redde zijn teamgenoten soms ook met een aantal goede uitdagingen op Vibe en één op Canos. Had meer gelijk dan hij fout had. 6
Jake Bidwell - had aan het begin van beide helften moeite om het linkerkanaal onder controle te krijgen en bood tot het laatste halfuur niet veel vooruit tegen zijn oude club, toen hij een paar fatsoenlijke leveringen deed. 4

Jamie Mackie - typisch hardwerkend, maar zag er niet op zijn gemak uit. Toen hij in het laatste derde deel kwam, bezuinigde hij altijd op zijn rechtervoet en speelde de gemakkelijke bal naar Freeman of Luongo, waardoor verdedigers tijd hebben om zich voor te bereiden op een voorzet. Hij draaide Clarke binnenstebuiten in 17 minuten voordat hij van dichtbij schoot. 4
Josh Scowen - maakte een paar behoorlijke uitdagingen, maar zat misschien te diep voor een groot deel van de eerste helft, mede door het ontbreken van een extra man op het middenveld. Moeite om de ontsnappingen van de oppositie in de tweede helft uit te roeien. 4
Massimo Luongo – worstelde om zich in de eerste helft echt te laten gelden in het spel, hoewel hij na de pauze verbeterde met veel stevige tackles en krachtige runs. 5
Luke Freeman - zijn leveringen waren niet zo goed als we gewend zijn. Vaak opgedoken aan de linkerkant, waar hij direct moest rennen en snel moest oversteken, in plaats van tijd over zijn ballen te nemen, zoals hij graag aan de rechterkant doet. Echter, hij kwam op troeven in de stervende momenten met een tap-in om dramatisch gelijk te maken. 6

Conor Washington - levendig genoeg zonder het killersinstinct te bieden, schiet recht op Bentley in de eerste helft. Niet een van zijn betere games. 4
Idrissa Sylla - assisteerde de twee beste kansen van de eerste helft met zijn pass naar Mackie en flick-on voor Washington, voordat zijn behendige kopbal vroeg in het houtwerk de lat raakte. Hij won luchtduels met Bjelland echter niet zo overtuigend als hij had kunnen doen. 5

Matt Smith (op 58) - deed Sylla's rol als doelwit een beetje beter, misschien geholpen door de steeds dringender aard van de service en ondersteuning die hij ontving. Scoorde het eerste doelpunt in blessuretijd en trapte de bal binnen voor het tweede. 10

Kazenga Lua Lua en Pawel Wszolek (op 74) – waren niet per se de katalysatoren voor de comeback. Als iets, QPR verloor wat vloeiendheid toen ze aanvankelijk invielen en beide goals waren te danken aan voorzetten van diep in plaats van snel wijd spel. 4

Brentford

Daniel Bentley - redde een schot recht op hem door Washington in de eerste helft. Zelden opgeroepen tot zinvolle actie tot blessuretijd, toen hij er niet in slaagde zijn strafschopgebied te besturen en werd gestraft met beide doelpunten. 2

Josh Clarke - maakte veel indrukwekkende voorwaartse runs om Jozefzoon in de vroege stadia te ondersteunen, maar vervaagde naarmate het spel vorderde. De tweede helft was meer een counteraanval waarbij hij de opdracht kreeg dicht bij Egan te gaan zitten. 5
John Egan - maakte een aantal belangrijke defensieve uitdagingen in de eerste helft en voerde de leiding in de lucht in de tweede, maar kon dat in de slotfase niet volhouden. 4
Andreas Bjelland - had gemengde fortuinen in de lucht tegen Sylla en ondanks dat ze relatief lang was, hij was niet zo sterk als hij in blessuretijd had kunnen zijn. 3
Yoann Barbet - zorgde niet voor snelle overlappende runs, wat problematisch was in de eerste helft toen de centrale ruimte beperkt was. Toonde echter een aantal goede technische vaardigheden, waaronder een lange pass die Yennaris vrijliet. 4

Ryan Woods – geduldiger en preciezer in balbezit dan de middenvelders van QPR en was effectief met de bal, hoewel misschien niet zo agressief als je zou willen dat een verdedigende middenvelder zich in de slotfase bevindt. 5
Nico Yennaris - toonde een opmerkelijke geest om door te spelen ondanks een schijnbaar ontwrichtende uitdaging en kwam vroeg in de tweede helft meer naar voren, Vibe's opener opzetten en zelf een kans maken. 6
Kamohelo Mokojto - legde zijn lichamelijkheid op wanneer dat nodig was, maar was intelligent met hoe hij het gebruikte - hij ging niet in op uitdagingen die hij niet kon winnen. Sommige nauwkeurige passen in grote gebieden. 6

Florian Jozefzoon – liet in het begin wat snelle bewegingen zien, maar moest halverwege de eerste helft uitvallen vanwege een blessure. 5
Sergi Canos - na het forceren van de eerste echte redding van Smithies, hij was misschien wel de levendigste aanvallende speler voor beide kanten in de laatste fasen van de eerste helft en het begin van de tweede. Drift graag naar de centrale gebieden en maakte sterke runs in de pauze. 7
Lasse Vibe - had in de eerste helft moeite om voor Jack Robinson de ballen te verliezen, maar het weerhield hem er niet van om positieve runs te maken en hij werd na rust beloond met twee goed gescoorde goals. 8

Ollie Watkins (op 29) – maakte niet meteen indruk, maar kwam naar voren in de tweede helft toen QPR naar voren duwde en het spel werd uitgerekt, waardoor hij vrij naar binnen kan snijden in centrale gebieden. Zou de wedstrijd voor blessuretijd hebben uitgeschakeld, maar voor een goede redding van Smithies. 7
Romaine Sawyers (op 73) - hij genoot van een goed combinatiespel met Mokotjo wat leidde tot het tweede doelpunt, maar hij gaf wel een dubieuze vrije trap weg die tot de gelijkmaker leidde. 5
Neal Maupay (op 82) - kon de mobiliteit van boven naar beneden niet repliceren via de kanalen die Vibe bood. 4