Queens Park Rangers 2-2 Brentford Five Things:Freeman maakt sprookjesgevecht af

'Ollie viert Freeman's leveller - bbc.co.uk

In een van de meest opmerkelijke gevechten in de geschiedenis van het tweede niveau, Door doelpunten in de 93e en 94e minuut pakte QPR een opmerkelijk punt tegen de West-Londen-vijand Brentford op Loftus Road. Hier zijn vijf dingen uit het spel.

Levendige kano's

QPR-fans beschimpten Sergi Canos voor zijn kapsel, maar de prestatie van de vleugelspeler had zeker zijn hoogtepunten. In de eerste druk van de Bijen, hij dwong Alex Smithies zijn fraaie aanval van buiten het strafschopgebied om te gooien, kort voordat de vrije trap van Yoann Barbet nipt naast ging. Canos begon aan de linkerkant, maar de Spanjaard had er geen moeite mee om naar binnen te driften om tijdens de pauze een bedreiging te vormen met zijn driving runs.

onsamenhangende QPR

De thuisploeg was op de voorste voet begonnen met drie voorzetten in het strafschopgebied in de eerste drie minuten, maar John Egan en Andreas Bjelland gingen goed om met de leveringen van Luke Freeman. Vanaf dat moment begon de brede man naar de linkerkant te dwalen, waar hij minder tijd had om de bal op zijn linkervoet te krijgen en nauwkeurige voorzetten uit te zoeken voor doelman Idrissa Sylla. Met Jamie Mackie niet een natuurlijke brede man en vleugelverdedigers Jordan Cousins ​​en Jake Bidwell minder dan indrukwekkend in de toekomst, de R's moesten wachten tot Freeman iets tevoorschijn toverde waardoor ze een beetje eendimensionaal werden. Hun beste kans kwam in de 17e minuut toen Mackie Josh Clarke binnenstebuiten keerde en diep in het strafschopgebied bewoog. maar hij schoot over.

Positieve sfeer

QPR begon de tweede helft op de voorste voet, toen Sylla Scowens kopbal op de lat tikte, maar Brentford brak met opzet door Canos en Ollie Watkins, die in de eerste helft de geblesseerde Florian Jozefzoon had vervangen. Het was echter Nico Yennaris die de opener opzette en toen Alex Baptiste niet in de buurt kwam van Lasse Vibe, de aanvaller zwenkte voordat hij naar huis schoot in de dichtstbijzijnde paal. Er was een periode van 15 minuten waarin Brentford in hun defensieve derde plaats werd gegooid toen Egan en Bjelland te maken kregen met vroege ballen om Matt Smith te vervangen. Ze leken die storm echter in 81 minuten te hebben doorstaan ​​​​toen Vibe naar huis gleed voor zijn tweede, na een gelikt samenspel tussen Kamohelo Mokotjo en invaller Romaine Sawyers.

Freeman maakt sprookjesgevecht af

Het belangrijkste waar de donateurs van Ian Holloway naar verwijzen, is de geest die het team toont op Loftus Road, dus had zijn partij back-to-back thuisnederlagen geleden door met een gejammer uit te gaan tegen rivalen uit West-Londen, zijn leiderschap zou in twijfel zijn getrokken. Zo zag het er uit tot de 93e minuut toen Daniel Bentley er niet in slaagde een corner te pakken en Smith knikte, voordat de doelman nog een veelzeggende bijdrage leverde. Hij klopte de bal uit een diepe vrije trap met nog een halve minuut te spelen en Freeman besprong, voor de gastheren een van de meest buitengewone comeback-verhalen van het tweede niveau aller tijden creëren.

Kunnen de bijen druk aan?

In de afgelopen twee jaar, Brentford heeft ons geplaagd door in stukken van het beste voetbal in de divisie te spelen, maar vaak als de druk weg is. De capitulatie van maandagavond betekent dat dit seizoen, ze hebben 18 punten laten vallen ten opzichte van winnende posities - als ze zelfs maar de helft van die punten hadden vastgehouden, ze zouden in de top zes staan. De bijen hebben soms geweldige dingen beloofd onder Dean Smith, maar vanwege schijnbare psychologische problemen als het gaat om de crunch, ze hebben een teleurstellend deel geleverd van wat ze hebben beloofd.

[Queens Park Rangers 2-2 Brentford Five Things:Freeman maakt sprookjesgevecht af: https://nl.sportsfitness.win/sport--/voetbal/1002038840.html ]