2-2 Cardiff-spelersbeoordelingen lezen:enorme Tomlin

Tomlin's leveller - bbc.co.uk

Invaller Lee Tomlin's gelijkmaker in de 90e minuut voltooide een 11 minuten durende comeback van Cardiff City, dat op promotie jaagde, die moedig vocht in Berkshire om een ​​punt veilig te stellen in een 2-2 gelijkspel met mid-table Reading. Dit zijn onze spelersbeoordelingen.

The Royals

Vito Mannone – aanvoerder in de eerste helft en liet een goede verdeling zien, maar werd na de pauze grilliger. Gelukkig dat Hoilett zijn verkeerde inschatting van een voorzet op 54 minuten niet strafte, maar de waarschuwing niet in acht nam. 3

Leandro Bacuna – liet Mendez-Laing achter zich komen voor de beste kans van de eerste helft en was te traag om te reageren op de rebound voor de gelijkmaker. Maakte een aantal krachtige runs maar pakte ook een domme boeking. 3
Paul McShane - had zijn goede momenten, maar was een beetje timide laat toen hij agressiever moest zijn. Raak de paal met de laatste aanraking van het spel. 4
Liam Moore – een knappe voorstelling waarin hij een aantal indrukwekkende blokken en interventies inzette. Pech om niet aan de winnende kant te staan. 7
Chris Gunter – combineerde soms goed met Barrow in de eerste helft, zijn gebrek aan tempo goedmakend met goede bewegingen. Zijn laatste bal was een beetje frustrerend, maar het getuigt van zijn veelzijdigheid dat, als rechtsback van beroep, hij zag er op zijn gemak uit aan de linkerkant. 6

Joey Van Den Berg – zijn ervaring als centrale verdediger gaf hem het inzicht wanneer hij tussen McShane en Moore moest invallen om Bogle het leven moeilijk te maken. Misschien deed hij dat in de latere stadia te gemakkelijk, toen hij een meer geavanceerde positie langer had moeten bekleden. 6
Dave Edwards – voegde zich vaak bij Van Den Berg en deed veel dekkingswerk in de verdedigende derde, maar we zagen flitsen van wat hij kan doen in het laatste derde deel en hij had misschien beter verder gebruikt kunnen worden. 5
Liam Kelly - speelde het verst naar voren van het middenveldtrio en koppelde het spel soms goed in het eerste uur, vooral toen de Royals door de pers speelden. Misschien vervaagd in de laatste stadia van zijn dienst van 83 minuten, maar een ronduit bemoedigende weergave. 7

Sone Aluko - misschien wel de meest consistente aanvallende dreiging op het veld. Zelfs toen Reading in de tweede helft niet zo effectief was, hij had nog zijn momenten in de pauze. Had Bacuna beter kunnen beschermen. 7
Yann Kermorgant - zakte dieper dan verwacht voor een doelman, maar dit gaf Reading een optie om in de eerste helft via de pers te spelen. Naarmate het spel na de pauze meer uitgerekt werd, hij had niet helemaal het vereiste tempo. 5
Modou Barrow - veroorzaakte al vroeg problemen voor Manga, daarmee het winnen van de hoek die leidde tot de opener, alvorens de tweede te scoren via een doorbuiging. Vervaagde snel toen hij in de tweede helft naar een meer centrale rol werd verplaatst, wat betekende dat Reading in grote gebieden dekking miste. 6

Jon Dadi Bodvarsson (op 83) – had misschien eerder moeten komen, maar voor Kermorgant in plaats van Kelly. Door twee spitsen op het veld zakte het middenveld te diep in. 5
Adrian Popa (op 88) - scoorde bijna een screamer om het in blessuretijd te winnen. (n.v.t.)

De Bluebirds

Neil Etheridge - had vanaf spelhervattingen meer moeten leiden en had misschien meer moeite gehad als Reading in de tweede helft wat voorzetten had gedaan. 3

Bruno Manga - de verdediger had in eerdere wedstrijden goed gepresteerd als rechtsback, maar hier had hij moeite om het tempo van Barrow aan te kunnen. Halverwege de eerste helft verplaatst naar de centrale verdediger en zag er daar comfortabeler uit. 5
Sean Morrison - zijn avond werd afgebroken vanwege een klop op 34 minuten. Kreeg niet de beste ontvangst bij zijn terugkeer naar de Madejski. 5
Sol Bamba - kon voor geen van beide doelen en zijn leiderschapskwaliteiten de schuld krijgen, volgens Neil Warnock, kwam op de voorgrond tijdens de rust, voordat hij een dominante tweede helft weergave produceerde. 8
Joe Bennett – zou in de eerste helft soms dichter bij Aluko kunnen komen, maar hij sleepte Cardiff terug in het spel met een stevige aanval op 83 minuten. 5

Callum Paterson - de bal vanuit een corner in zijn eigen doel koppen, zal geen moment zijn om te onthouden en de Schot bood niet echt de kwaliteit in balbezit om die fout goed te maken. 2
Loic Damour - normaal gesproken een energieke balpers die nuttig is tegen op balbezit gebaseerde partijen, maar hij toonde hier niet zijn gebruikelijke vasthoudendheid. Schuldig aan het de rug toekeren van het schot van Barrow voor het tweede doelpunt vlak voor rust. 4
Joe Ralls - soms gevangen in niemandsland tussen de hoog drukkende aanvallers en de diep vallende verdedigers. Hij zette echter een aantal goede uitdagingen in en was een controlerende invloed aan het begin van de eerste helft en het grootste deel van de tweede. 7
Nathaniel Mendez-Laing - vanaf het begin misschien wel de grootste bedreiging van Cardiff. Gaf Mannone's meest opmerkelijke stuk werk in de eerste helft en in de tweede, hij was een van de spelers die een heropleving probeerde teweeg te brengen. 7

Junior Hoilett - in de eerste helft liet hij te veel ruimte voor het middenveld door onzorgvuldig persen dat Reading uitbuitte. In de tweede helft echter veel beter hij zag zijn kopbal in de 54e minuut stuiteren op de vloer en vervolgens over de lat. 6
Omar Bogle - zag er in het begin levendig uit, maar was niet zo meedogenloos als in zijn laatste drie optredens. Mishit de bal voor één kans en greep niet helemaal op een back-pass in een frustrerende avond. 3

Lee Peltier (op 34) - toonde veel inzet en maakte typisch cruciale blokkades op zijn 31e verjaardag. 6
Lee Tomlin (op 79) - had een transformerende invloed op de wedstrijd vanwege zijn vertrouwen aan de bal. Forceerde een redding binnen enkele seconden na het ingaan van de strijd en pakte een dramatische late gelijkmaker. Na twee geweldige optredens vanaf de bank, hij heeft zeker een start verdiend? 10
Liam Feeney (op 81) – voegde wat energie toe aan de procedure, op en neer op het veld in een hectische finale. 7