FIFA Regels & Reglementen

De Federation Internationale de Football Association of FIFA voor de korte, is een van de grootste voetbalcompetities ter wereld . De competitie werd opgericht in 1904 en bestaat momenteel uit meer dan 208 lid voetbalclubs . FIFA- regels en voorschriften zijn algemeen bekend als de ' Wetten van het spel . " Het Veld

Volgens de FIFA-regels en voorschriften , het voetbalveld moet groen , rechthoekig , en tussen de 90 tot 120 meter lang zijn; het moet tussen de 45-90 meter breed en voorzien van het juiste grenslijnen . Het moet ook twee doelpunten , elk 7,32 meter breed en 2,44 meter hoog met een geplaatst aan beide uiteinden van het speelveld .
De Bal

De voetbal gebruikt voor een FIFA wedstrijd moet bolvormig en gemaakt van leer of een goedgekeurd gelijkwaardig materiaal. Het moet ook een omtrek van 68-70 centimeter en het gewicht tussen 410-450 gram . Als de bal barst in de loop van een wedstrijd , wordt het spel gestopt , en de scheidsrechter moet een nieuwe te introduceren.
De Spelers

Elk team kan niet meer dan 11 spelers ( de doelman en 10 anderen ) , en het kan hebben maar liefst zeven . Maximaal drie vervangingen kunnen plaatsvinden in het kader van een officiële competitie , en de spelers die zal dienen als de subs moeten vóór het begin van het spel worden aangewezen . Deelnemende spelers moeten dragen juridische uniformen , waaronder beschermende scheenbeschermers .
Lengte van de wedstrijd

Behalve in zeldzame gevallen , regelgeving vragen om een ​​90 minuten durende wedstrijd , gelijkmatig verdeeld in twee helften 45 minuten . Net als in de meeste sporten , is er rust een pauze die niet langer duurt dan 15 minuten , en extra tijd kan worden toegevoegd te maken voor vervangingen en verwondingen .
Worp , Kickoff en Schakelen Sides

Volgens de FIFA- regels en voorschriften , elke wedstrijd begint met een toss . Het team dat de toss wint kiest welke doel aan te vallen , terwijl de andere de start zal nemen met de bal . In de tweede helft , zal het team dat de toss won de bal hebben , en de twee clubs zullen verwisselen .
Scoren

Anytime een bal gaat over een team de doellijn , of het nu gaat volledig in het net , dan telt deze als een doel voor de tegenpartij. Het team dat de meeste doelpunten scoort wint . Als beide teams liquideren scoren hetzelfde aantal doelpunten - zelfs als dat aantal nul is - dan is het resultaat van de wedstrijd is een gelijkspel