Bristol Rovers 2-1 Plymouth Spelersbeoordelingen:Briljante Bodin

Gaffney viert de opener – plymouthherald.co.uk

Simpel gezegd, in deze wedstrijd was er een team dat altijd wilde aanvallen en een ander team dat dat zelden deed. De eerste was Bristol Rovers, die met 2-1 won dankzij doelpunten van Rory Gaffney en Billy Bodin. De tweede helft echter tegen Plymouth Argyle, die hun doelpunt kregen via Nathan Blissett, was zenuwachtiger dan het misschien had moeten zijn.

Bristol Rovers

Sam Slocombe - duwde Blissett's volley vroeg in de tweede helft weg, maar werd kort daarna geslagen door de spits. Verder niet getest. 5

Joe Partington - in een solide, hardwerkende prestaties, voorwaarts gaan wanneer de juiste momenten zich voordeden, indien niet proactief. Moeite om Wylde in het begin van de tweede helft een kwartier lang aan te kunnen. 6
Tom Lockyer – deed het grootste deel van de wedstrijd prima, maar dat was toen zijn tegenspits werd geïsoleerd. Hij was te statisch voor het doel en zag er aan het begin van de tweede helft verdacht uit, toen zijn teamgenoten hem het meest nodig hadden. 4
Ryan Sweeney - had soms dominanter kunnen zijn, zeker toen Rovers aan het begin en het einde van de tweede helft onder druk stond. Fatsoenlijke distributie wel. 5
Lee Brown – een stevige uitvoering. Hield Jervis de hele tijd stil, maar was blij om Sercombe voor hem het aanvallende werk te laten doen. 6

Chris Lines - zette de voorwaartse bewegingen van de thuisploeg aan met een aantal runs van diep, waardoor de voorste drie veel balbezit hadden in het laatste derde deel. 8
Liam Sercombe – zorgde voor de eerste test voor Letheren met een curling, rechtsbenige poging in het begin, maar hij kwam echt naar voren in de tweede helft en had de pech om zijn enige assist niet toe te voegen. 8
Ollie Clarke - ruimde losse ballen op het middenveld op en deed de simpele dingen goed. Is de afgelopen 12 maanden mooi opgeschoven naar het niveau van League One. 7
Billy Bodin - uitstekende beweging in de ruimte voor de verdediging. Scoorde de winnaar, had er nog een kunnen toevoegen, ware het niet dat hij twijfelachtig was en hij genoot van de vrijheid die hij kreeg door in de 10-rol te spelen. 9

Ellis Harrison - uitstekend verbonden met Gaffney en Bodin. Was niet echt de meest meedogenloze qua afwerking maar speelde met echte energie. 7
Rory Gaffney - rende belangeloos grote gebieden in en verdiende zijn doelpunt, wat betekent dat hij nu de beste doelpunten-tot-spelverhouding heeft in League One. 8

Tom Nichols (op 69) – zonder rauw tempo, hij keek hongerig om te laten zien wat hij kon en raakte laat op de paal. 7
Dominic Telford (op 90+5)

Plymouth Argyle

Kyle Letheren - maakte veel goede reddingen en zou moeten worden gecrediteerd voor het in de wedstrijd houden van Plymouth tot de blessuretijd. 8

Gary Miller - overijverig gesloten, misschien te wijten aan een gebrek aan vertrouwen in de middenvelders voor hem om een ​​tackle in te zetten. Hoewel Miller begrijpelijkerwijs kritiek heeft gekregen - en weggestuurd worden op de linksbackpositie is niet ideaal voor een rechtsback - zou de focus moeten liggen op wat middenvelders voor hem niet deden. 4
Ryan Edwards - wisselvallig. Zag er vatbaar voor de vreemde fout, maar won ook enkele kopballen onder een beleg van druk. 6
Yann Songo’o – deed het goed in de tweede helft, gezien de controle die de verdediging onderging. Eén schot van de lijn gehaald. 7
Gary Sawyer - zijn positionering was te smal en zijn balgebruik was slecht. Zag er beperkt uit. 4

Antoni Sarcevic - leek meer comfortabel naar voren te komen voor het vreemde schot, maar had niet de vrijheid om dat te doen in een vasthoudende rol die niet bij hem paste. Plymouth moest de boeien van hem halen door een natuurlijke balwinnaar in te zetten. 3
Jamie Ness – zet bijna nooit een uitdaging in, leek soms bang, wat bijna onvergeeflijk is voor elke positie, laat staan ​​een verdedigende middenvelder. 2

Jake Jervis - zijn kracht leek de bal omhoog te houden, wat hem misschien meer geschikt maakt om bovenaan te spelen. Miste het tempo voor een brede rol. 3
Graham Carey – zag er stralend uit aan het begin van beide helften, maar al te vaak was hij volledig anoniem. Voor het talent dat hij heeft, had hij het spel meer moeten beïnvloeden. 3
Gregg Wylde - toen hij de bal kreeg, hij veroorzaakte problemen in flitsen. Zette de voorzet voor Blissett's enige kans in de eerste helft en was de sleutel tot Argyle's periode van druk aan het begin van de tweede helft. 6

Nathan Blissett - worstelde voor een groot deel van het spel vanwege het gebrek aan service. Toen hij de steun kreeg die hij nodig had, hij veroorzaakte allerlei problemen en scoorde een indrukwekkende staking om gelijk te maken. Heeft middenvelders nodig die dicht bij hem staan. 7

Jakub Sokolik (op 69) – maakte geen fouten, maar ontbrak qua conditie. 4
David Fox (op 76) - hielp Plymouth in blessuretijd met 10 man op de voorgrond, maar had kunnen worden weggestuurd voor een slechte uitdaging. 6