Bournemouth 2-1 Brighton Spelersbeoordelingen:Stephens maakt indruk

Deadly Defoe haalt de winnaar binnen - skysports.com

Invaller Jordan Ibe inspireerde Bournemouth om vrijdagavond hun eerste drie punten van het seizoen te pakken. Door de kopbal van Solly March kwamen ze achter op Brighton, maar doelpunten van Andrew Surman en Jermain Defoe bezorgden Eddie Howe's kant een 2-1 overwinning. Dit zijn onze beoordelingen voor spelers van beide teams.

AFC Bournemouth

Asmir Begovic - hij kon niet veel doen aan het doelpunt, maar werd tijdens andere periodes niet genoeg getest om te laten zien wat hij kan. 5

Adam Smith - veel tempo en energie waardoor hij af en toe zijn positie kon herstellen, maar zijn oversteek was slecht. Dekte zijn man op de achterpaal niet voor het doel. 4
Simon Francis – hergebruikt bezit goed, maar in de tweede helft kwamen zijn beperkingen aan het licht. Laat zijn man op twee hoeken van hem wegkomen en daagde niet in de lucht uit voor het doel. 3
Nathan Ake – goed in het verplaatsen van de bal, maar niet zo efficiënt in sterk zijn in de lucht, dat is de belangrijkste prioriteit voor een centrale verdediger. 4
Charlie Daniels - enkele goede voorwaartse runs, maar miste een beetje defensief hart voor het doel. 6

Ryan Fraser - kon niet op de bal komen en toen hij deed zijn voorzet liet veel te wensen over. Halverwege de tweede helft terecht afgehaakt. 4
Harry Arter - Had een goede pass-voltooiingsratio die Brighton kansen ontnam om aanvallen te starten. Soms zou je willen dat hij wat ambitieuzer was. 6
Andrew Surman - beheerste het proces in de eerste helft met zijn kalmte in balbezit. Normaal niet bekend om zijn doelpunten voor de derde man, maar hij toonde een knappe prestatie voor een feilloze finish om gelijk te maken. 7
Marc Pugh – niet snel genoeg voor de Premier League. Was niet in staat om de naamregel te raken wanneer zich kansen voordeden en was daarom te afhankelijk van de steun van zijn vleugelverdediger, die het spel vertraagde in het laatste derde deel. 3

Josh King - stal de bal een paar keer in het midden om een ​​of twee openingen te creëren, maar moet eerdere runs van de bal maken om ruimte te creëren voor Defoe. 5
Jermain Defoe - hij is het type speler dat pas tot leven komt als de ballen in het strafschopgebied liggen. Daar plukte Bournemouth de vruchten van voor de winnaar, maar zijn gebrek aan beweging beperkte hen in de eerste helft. 6

Jordan Ibe (op 65) - had een transformerende impact op het team. Speelde een slimme flick om Surman vrij te laten voor de gelijkmaker, dan een uitstekende omgekeerde pass voor de winnaar van Defoe. Zijn bereidheid om risico's te nemen in het laatste derde deel was wat Bournemouth had gemist. 10
Benik Afobe (op 78) – liep de kanalen goed in de slotfase. Mogelijk een betere partner voor King dan Defoe. 8

Brighton &Hove Albion

Maty Ryan - een of twee goede trappen vonden Gross in de ruimte. Hij bleef op de been voor het eerste doelpunt, maar werd verslagen door een uitstekende afwerking voor het tweede. 5

Liam Rosenior - schuldig aan het weggeven van de bal in gevaarlijke gebieden en had moeite om Daniels te hanteren. Biedt niets aan voor de toekomst. 4
Shane Duffy - hard, je zou kunnen zeggen dat hij meer bijdroeg aan de aanvallen van Bournemouth in de eerste helft dan sommige Bournemouth-spelers! Hoewel, zijn dominantie in de lucht in het strafschopgebied was de sleutel tot een periode van druk in de tweede helft. 3
Lewis Dunk - maakte een reeks belangrijke late blokken en had pech om aan de verliezende kant te staan. 8
Markus Suttner - beheerste de eerste helft voldoende, maar zijn positionering voor de goals zag er verdacht uit. Een beetje negatief om twee verdedigende vleugelverdedigers te hebben. 4

Anthony Knockaert - combineerde goed met Gross voor het doel, maar had verder moeite om het soort invloed te hebben dat je van hem zou verwachten in het kampioenschap. 3
Dale Stephens - was cruciaal om Bournemouth in de eerste helft op afstand te houden met een aantal sterke uitdagingen in de verdedigende derde. Kwam kort na rust dichtbij met een rake kopbal. 7
Davy Propper - solide genoeg en dwong Duffy de bal vroeg in de tweede helft van de lijn te koppen met zijn schot. Soms onzorgvuldig in balbezit. 4
Solly maart – anoniem in de eerste helft. Groeide in het begin van de tweede helft in het spel en scoorde een uitstekende kopbal, maar dwaalde toen af. 5

Pascal Gross - zette een indrukwekkende bal in voor het openingsdoelpunt en was een van de weinige spelers die goed balbezit had in goede gebieden. 7
Tomer Hemed - mist de mobiliteit om de aanvallen van Brighton alleen te dragen. Chris Hughton moet Hemed laten vallen ten gunste van een snellere aanvaller, of verander het systeem om hem meer steun te geven. 3

Izquierdo Mena (op 76) – had moeite om in het spel te komen. 4
Glenn Murray (op 77) – het gat tussen het middenveld en de aanval werd groter toen hij Gross verving. 4