Notts County 2-1 Barnet Spelersbeoordelingen:Super Campbell-Ryce

Brisley knikt in Notts County’s eerste – nottinghampost.com

Ondanks een pittige finale, Barnet verloor met 2-1 bij op promotie jagend Notts County, die naar de top ging dankzij doelpunten van Shola Ameobi en Ryan Yates. Dit zijn onze spelersbeoordelingen van het spel.

Notts County

Adam Collin - goede distributieroute een eerste helft. Vroeg in de tweede helft een sterke redding, maar na rust ging hij er geblesseerd vandoor. 7

Matt Tootle - had verdedigend een paar dubieus momenten en worstelde om de linkszijdige dreiging van Barnet te onderdrukken. Echter, hij produceerde een goede voorzet voor wat de winnaar bleek te zijn. 5
Richard Duffy - commandant voor een groot deel van het spel en domineerde Akpa-Akpro, tot de laatste stadia toen hij nerveuzer werd. 7
Shaun Brisley - een vergelijkbare uitvoering als Duffy. Misschien had de laatste hand aan Ameobi's kopbal in de 13e minuut en opende de score. 8
Carl Dickenson - domineerde Ruben Bover fysiek en keek op voor het gevecht, wat niet altijd van zijn tegenstanders kon worden gezegd. Geen franje in bezit. 7

Lewis Alessandra – gedisciplineerd in de eerste helft, geplaatst aan de linkerkant die de ruimte voor Bover beperkt. Een groot deel van de tweede helft naar rechts verplaatst en een aantal goede runs vanaf de flank gemaakt. 8
Robert Milsom - werkte hard om Jack Taylor onder druk te zetten, maar was in de laatste fasen misschien moe omdat zijn tegenstander meer ruimte had. Produceerde de corner voor de opener. 7
Ryan Yates – enkele goede passes in brede gebieden en goed aangepast aan de vereisten van een meer gedisciplineerde rol dan hij gewend is. Knikte in het tweede doelpunt na een goede run naar de achterpaal. 7
Jorge Grant - enkele goede runs vanaf links in de tweede helft. Op 59 minuten skied hij een oppas, die er belangrijker uitzag toen Barnet een doelpunt terugkreeg. Had in de eerste helft meer kunnen doen om Tootle verdedigend te helpen. 5

Jon Stead - de hele middag een bedreiging met zijn lichamelijkheid en overval. Zag een doelpunt afgekeurd buitenspel en had pech dat hij niet op het wedstrijdformulier kwam. 7
Shola Ameobi - bezette centrale verdedigers uitstekend en was altijd als eerste bij luchtballen, dat was hoe hij het openingsdoelpunt scoorde. 8

Ross Fitzsimons (op 58) - kwam op voor de geblesseerde Collin en maakte een paar goede reddingen, hoewel hij de schone lei van zijn kant niet kon behouden. 5
Jonathan Forte (op 75) - zag er levendig uit en had een of twee ontsnappingsmomenten waar hij meer van had kunnen maken. 5
Thomas Hewitt (op 82) - een defensieve verandering die misschien druk uitlokte voor County. 4

Barnet

Craig Ross - niet zoveel getest als je zou verwachten, gezien de druk waarmee Barnet werd geconfronteerd. Fladderde in de eerste helft naar een of twee ballen in het strafschopgebied en had zijn gebied misschien beter beheerst. 4

Harry Taylor - moest dieper vallen om de bal te ontvangen toen deze in het bezit was van de centrale verdedigers om betere opties voor hen te creëren. Biedt niet zoveel drive aan de bal als Tutonda en was niet helemaal comfortabel met de fysieke kant van het spel, al was hij daarin niet de enige. 3
Charlie Clough - de naam Clough is normaal gesproken succesvol in Nottingham. Deze worstelde om de lichamelijkheid van Stead aan te kunnen, maar wisselde in de laatste fasen goed van spel. 5
Almeida Santos – had het moeilijk tegen Ameobi en had hij zijn laatste kans gescoord vanaf 12 yards, Barnet zou een onwaarschijnlijk punt hebben gepakt. 4
David Tutonda - verdedigend niet de dapperste, maar bood een uitlaatklep aan de linkerkant en was in het hart van de helderdere aanvallende momenten van Barnet, ook in de eerste helft. Assisteerde het doelpunt. 6

Wesley Fonguck – leek verloren in de eerste helft en had moeite om het spel echt te beïnvloeden. Moet leren draaien en vooruit kijken als hij de bal van de centrale verdedigers krijgt. 3
Jack Taylor - heeft het spel pas in de laatste 20 minuten echt beïnvloed, toen hij veel meer ruimte had om te laten zien wat hij technisch kon. Moeite om het hoofd te bieden toen hij snel werd gesloten. 4

Ruben Bover – een beetje halfslachtig in 50/50 ballen en worstelde om de fysieke kant van het spel aan te kunnen, vooral tegen een door de strijd geharde professional als Wilkinson. In de eerste helft een prima bal naar de achterpaal. 3
Jamal Campbell-Ryce – de enige Barnet-speler die altijd de bal wilde hebben, ook in de eerste helft. Zag zijn schot net over na rust van richting veranderen – zijn drive en energie hielden Barnet in het spel, bijna in zijn eentje. 10
Andre Blackman - werkte hard genoeg, maar had geen vertrouwen aan de bal en in zijn bewegingen. Barnet speelde beter nadat hij uitkwam. 4

John-Louis Akpa-Akpro - een groot deel van de wedstrijd geïsoleerd, maar kwam tot leven in de laatste stadia. Kan de bal goed vasthouden als Barnet hem erbij betrekt en hij bijna aan het einde van Bover's eerste helft voorzet kwam. 6

Michael Nelson (op 62) - voegde de broodnodige ervaring achterin toe en bood zijn mede-centrale verdedigers een optie in balbezit, waardoor Barnet gemakkelijker door de voorste twee kon spelen dan ze hadden gedaan voordat hij opkwam. 8
Simeon Akinola (op 63) – zag er tijdens zijn hele verschijning levendig uit, zette de centrale verdedigers onder druk en verdiende zijn doelpunt. 9
Fumnaya Shomotun (op 82) - bracht snelheid in het spel van Barnet in zijn korte tijd op het veld. 6