League One-tips:Morias om Sheffield United te laten zinken?

Viert Morias zaterdag weer feest? – Peterboroughtoday.co.uk

Hier zijn de tips van The Football Lab voor de League One-actie van dit weekend.

voor de acca

De realiteit van het werken met een van de laagste budgetten en kleinste squadrons van je divisie is dat je de neiging hebt om belangrijke spelers te missen. Matty Lund en Joe Bunney stonden centraal in Rochdale's reis naar de top zes van League One, het is dus niet verwonderlijk dat hun afwezigheid samenviel met een dip in vorm.

Fleetwood-stad, goed gesteund door voorzitter Andy Pilley, zijn ongeslagen in 13 wedstrijden. Ondanks een slechte start van hun wedstrijd bij Charlton vorige keer, ze pakten een blessuretijdleveller van de indrukwekkende vleugelverdediger Amari'I Bell en hadden genoeg kansen om te winnen. De 2-0 overwinning van januari op Sheffield United gaf inzicht in waartoe dit Cod Army-team in staat is. Fleetwood wint op 7/5

buiten kans

Na een stroeve eerste seizoenshelft, Walsall is 2017 in goede vorm begonnen.
Eoghan O'Connell is een nuttige toevoeging aan de verdediging geweest, Jason McCarthy en Joe Edwards hebben grenzeloze energie als vleugelverdediger, terwijl Erhun Oztumer weer in vorm komt.

Sterke prestaties van de bovengenoemde spelers betekenen: Walsall hebben 11 punten behaald uit hun laatste vijf wedstrijden. In de eerste helft van die wedstrijden ze hebben er drie tegen gekregen en er één gescoord, toch zien de tweede helften een totale achterstand van 11-2. interessant, tegenstanders Bolton hebben geleid in hun laatste drie wedstrijden en toch in totaal slechts één punt hebben behaald, verliezen met een man voordeel tegen Charlton.

De verdediging die er zo lang als een van de beste van de divisie uitzag, vertoont nu tekenen van zwakte, Zach Clough's uitgang voor Nottingham Forest helpt aanvallende inspanningen niet. Walsall om te winnen bij 4/1 – of om van achteren te winnen bij 20/1 voor de meer avontuurlijke gokker.

Doelpuntenmaker tip

Junior Morias kwam vorige week van de bank in Port Vale om een ​​13 minuten durende brace te scoren voor Peterborough United . De man die hij verving, Craig Mackail-Smith, had ook een soortgelijke carrière gehad voorafgaand aan zijn eerste stint op London Road, het raken van een goede vorm in de lagere divisies. Morias heeft tempo, kracht en balans, net als Britt Assombalonga en andere jonge spitsen hebben Posh de carrière van een kickstart gegeven. hij staat tegenover een Sheffield United verdediging die in de laatste vijf wedstrijden 10 doelpunten heeft gemaakt, ondanks de top van de competitie. Die eerste twee goals zouden Morias het vertrouwen kunnen geven om de klinische doelpuntenmaker te worden die Peterborough historisch gezien altijd heeft gehad. maar miste deze term. Morias laatste doelpuntenmaker op 15/2.