Hoe Coach een bunker de verdediging in Voetbal

De bunker verdediging wordt beschouwd als een lelijke maar effectieve methode om de scoringskansen van de oppositie zijn. Het is een tactiek meestal in dienst van slechtere teams tegen sterke oppositie , of wanneer een team een speler of meer vanwege een zending af . In wezen is het idee van de verpakking van het strafschopgebied met verdedigers om de hoeveelheid ruimte die de oppositie zou kunnen gebruiken om aan te vallen en te schieten verminderen . Wat je nodig hebt
Kegels
Ballen
hesjes
Toon meer instructies
1

Beslis over de formatie die je gaat spelen . Sommige teams zullen bunker met een 5-3-2 formatie , of zelfs meer defensieve 5-4-1 formatie . Andere teams zullen een basis 4-4-2 spelen en verdedigen met twee banken van vier op de 18 - yard lijn . Kopen van 2

De All -Up , All - Terug spel te werken aan defensieve transitie . Dit spel betrof een veld dat wordt in tweeën gedeeld . De conditie van het spel is dat welke helft de bal in , alle spelers van beide teams moet in dat de helft van het veld . Dit zal helpen bij het ontwikkelen van de bunker mentaliteit , evenals fine tuning van de idee van een snelle overgang van herstel vorm aanval te verdedigen .

Speel 3 een spel van aanval versus verdediging op de helft van het veld . Dit spel kan zodanig geconditioneerd worden dat wanneer een verdediger verovert de bal , moeten ze de bal te spelen naar een aanvaller , waardoor de verdediging onder constante druk . Dit zal helpen om de rust , concentratie en discipline nodig is om een ​​bunker defensie werken ontwikkelen.
4

Speel een geconditioneerde potje 11v11 waar het verdedigende team spelen volledig in hun eigen 18 yard box . Ook dit zullen spelers dat ze gedisciplineerd moeten blijven en rust bij het verdedigen met een bunker mentaliteit tonen . Als alternatief , spelen 11 aanvallers versus 7 verdedigers . De minderheid verdediging zal onder constante druk en zal beperkt de kans om een ​​tegenaanval te hebben.

Slot 5 , scrimmage 11v11 met de conditie van een team dat een bunker team en een team te spelen gratis . Spelen gedurende 15-20 minuten , en dan overschakelen rollen . De bunker team moet volledig spelen in hun eigen helft, met de verdedigende lijn vanaf de 18 yard lijn naar de halway lijn . Coach voor druk , dekking , balans en consolidatie , ervoor te zorgen dat het verdedigende team weet hoe de ruimtes condenseren tussen de lijnen en tussen de spelers te maken het moeilijker voor de aanvallers om door te spelen .