Man City 1-1 Liverpool Spelersbeoordelingen:De Bruyne maakt indruk

Firmino neemt het op tegen Fernandinho en Sterling – goal.com

In een spel vol kansen en doel-mondactie, het is moeilijk te geloven dat het eindigde met slechts twee goals. Ze kwamen toen James Milner een penalty in de tweede helft omzette en Sergio Agüero laat reageerde, maar hoe beoordeelden de spelers van beide teams?

Manchester City

Willy Caballero - een sterke prestatie in de tweede helft. Geen toeval dat City slechts vier goals tegen kreeg in die acht Premier League-wedstrijden die hij speelde. 7

Fernandinho - uitstekend toen hij naar het centrale middenveld verhuisde. City had zijn energie verder op het veld nodig. 7
John Stones - een slechte back-pass die leidde tot een opening voor Sane, maar verder ging het goed. 6
Nicolas Otamendi - samengesteld display. Betrapt op een gebrek aan tempo bij een of twee gelegenheden, maar beter verdedigd dan hij heeft gedaan. 7
Gael Clichy - gleed uit en raakte toen in paniek, een overtreding van Firmino voor de penalty. Heeft niet het tempo van een paar jaar geleden. 4

Yaya Toure - keek uit het tempo. Een speler van zijn leeftijd en karakter is duidelijk ongeschikt voor grote games. 3
Kevin De Bruyne – uitstekend in het laatste half uur toen hij naar de rechtervleugel schoof, het raken van de paal en het creëren van twee goede kansen voor Agüero. 8
David Silva - een goed spel, hoewel hij meer bescherming nodig heeft tegen de slechte tackles die hij krijgt. 7

Raheem Sterling - zag er goed uit in de eerste helft, maar was stiller toen hij na de pauze naar een meer centrale rol verhuisde. 5
Leroy Sane - gebruikte zijn tempo effectief in de eerste helft, twee van de betere kansen van City creëren. Vervaagd in de tweede helft. 6
Sergio Agüero - nam zijn doel meedogenloos, maar was slecht in de eerste helft en miste een of twee zeer goede kansen in de tweede. 5

Bacary Sagna (op 69) - gaf de bal te vaak weg en zou een strak liesprobleem kunnen hebben. 4
Fernando (op 83)

Liverpool

Simon Mignolet – niet getest in de eerste helft, maar maakte een paar goede reddingen na de rust en kon weinig aan het doelpunt doen. 7

Nathaniel Clyne - er is een zorgwekkend duidelijke verslechtering in zijn uitvoeringen van 2017. 4
Joel Matip - een stabiele prestatie als centrale verdediger waarin hij zijn fysieke kwaliteiten met goed resultaat gebruikte. 7
Ragnar Klavan - sneed niet snel genoeg kruisen uit. Er waren verschillende keren dat hij naar binnen gleed om een ​​lage voorzet te onderscheppen en deze miste, inclusief het doelpunt van Agüero. 4
James Milner - een gemengd optreden. Briljant bij momenten en nam de penalty met kalmte, maar had het geluk dat er geen tegen hem werd gegeven tijdens zijn verdedigingsstrijd. 5

Emre Can - toonde defensieve displine en zijn uitstekende looping-pass leidde tot de penalty. 7
Adam Lallana - groeide langzaam in het spel en was de sleutel tot de betere openingen in de tweede helft van Liverpool, hoewel hij er gemakkelijk een had moeten scoren. 6
Georginio Wijnaldum – gemeen en meedogenloos als dat nodig is, maar bood niet veel in balbezit. 5

Sadio Mane – Liverpools meest bedreigende speler tijdens hun plakkerige vroege periode en werd soms ingezet als een centrale tegenaanvaloptie. Had een penalty kunnen winnen. 7
Roberto Firmino - groeide na een rustig eerste uur in het spel. Won de penalty en regelde Lallana voor een oppas. 6
Philippe Coutinho - deed weinig om de vraagtekens te onderdrukken of hij een voldoende bedreiging vormt voor de positie waarin hij speelt. 3

Divock Origi (op 73) - miste het tempo dat nodig was om op de rechtervleugel te spelen. 3