Man City 0-0 Stoke Spelersbeoordelingen:Koppige Shawcross

Een gefrustreerde KDB - skysports.com

Een koppig verdedigend spel zorgde ervoor dat Stoke City Manchester City op een doelpuntloos gelijkspel hield. ondanks een late rally van de gastheren. Maar hoe beoordelen spelers van beide teams?

Manchester City

Willy Caballero – een scherpe redding van Diouf in het begin en een eenvoudigere van Martins Indi, verder niet getest. 5

Bacary Sagna - worstelde al vroeg tegen Sobhi. Zijn balvluchten in de tweede helft waren avontuurlijker dan in de eerste en dat hielp De Bruyne. 5
Nicolas Otamendi – één goede bal over de top voor De Bruyne vlak voor rust en in balbezit gecomponeerd. 6
Aleksandr Kolarov – zijn handelsmerk, krachtige vrije trap was op doel en de dichtstbijzijnde City kwam in de eerste helft. Een solide spel gehad. 7
Gael Clichy - kwam in de eerste helft niet vaak genoeg naar voren om Sane te steunen, maar verbeterde na de rust. 6

Fernandinho - speelde een mooie één-twee om een ​​kans voor Silva te creëren, maar liet zich verder niet gelden in de wedstrijd, met of zonder bal. 3
Yaya Touré - een of twee krachtige runs, maar kwam soms in het verkeer terecht en zijn voorwaartse passing liet veel te wensen over. 4
Kevin De Bruyne – stil tot de komst van Silva en zijn verhuizing naar de rechtervleugel. Daarna, hij was er intensief bij betrokken en dreef een aantal goede voorzetten in. 7

Jesús Navas - het tekort aan lopers die in het strafschopgebied inbraken toen hij klaar was om over te steken, betekende dat hij ofwel te lang op hen wachtte of zijn leveringen gingen naar een centrale verdediger van de tegenstander. 4
Leroy Sané - een levendige prestatie die verbeterde toen Clichy naar voren begon te komen. Eindproduct ontbreekt echter soms en had die kans aan het einde moeten begraven. 6
Sergio Agüero – vaak gedwongen in diepe gebieden in de eerste helft. Na rust een paar goede kansen gehad, waarvan hij er een zelf heeft gemaakt. Een teleurstellende vertoning door zijn hoge normen. 3

David Silva (op 57) - nadat hij opkwam, City ging geleidelijk van langzaam indringend naar het laatste derde deel naar believen. Hij stond in het middelpunt van alles. 8
Kelechi Iheanacho (op 76) - zag er een beetje uit het tempo. 4

Stoke city

Lee Grant - hoefde maar één spel op te slaan, uit een vrije trap van Kolarov. 5

Phil Bardsley - hield Sane stil in de eerste helft, maar vond het moeilijker in de tweede toen hij te maken had met zowel de Duitse als de overlappende runs van Clichy. 5
Ryan Shawcross - boekte in de eerste helft, maar maakte een aantal cruciale verdedigende onderscheppingen in een no-nonsense vertoning. 9
Bruno Martins Indi – een goede prestatie, indien ontsierd door het misslaan van misschien wel de beste kans van Stoke in de eerste helft. 8
Erik Pieters - kwam naar voren om Stoke's betere openingen in de eerste 20 minuten te helpen creëren, maar worstelde om de runs van De Bruyne in de laatste fasen te verwerken. 6

Mame Biram Diouf - misschien wel Stoke's beste aanvallende speler in de eerste helft en sneed de aanvoer naar Sane goed af. Een of twee stoten beïnvloedden zijn prestaties in de tweede helft en hij moest snel worden afgevoerd. 7
Geoff Cameron - leidde de show in de eerste helft, maar later merkte hij dat hij naar grote gebieden werd gesleept, die hiaten opende. 7
Joe Allen - speelde een invloedrijke rol achter Stoke's sterke eerste helft, maar raakte uitgeput toen Whelan opkwam en hem werd gevraagd om een ​​meer geavanceerde rol te spelen. 6
Ramadan Sobhi – een of twee goede vroege runs, maar nam daarna af aan invloed. Toen hij zijn tempo niet had, hij miste de technische nous om te compenseren. 3

Jonathan Walters – werkte hard en hield de bal al vroeg goed vast, maar moe in de laatste stadia toen hij weinig dienst kreeg. 4
Saido Berahino – sloot al vroeg goed aan bij Walters en beantwoordde enkele vraagtekens over zijn sollicitatie. Voedde grotendeels met restjes. 5

Ibrahim Afellay (op 69) - miste een zekere defensieve discipline. Het vertrek van Diouf hielp de zaak van Stoke niet. 4