Bradford City 0-0 Shrewsbury Town Spelersbeoordelingen:Whalley maakt indruk

Toto Nsiala maakte een aantal grote opruimingen - kronieklive.co.uk

Het 0-0 gelijkspel van Bradford City tegen Shrewsbury Town kon niet worden toegeschreven aan een gebrek aan aanvallend vermogen van beide kanten; hier zijn onze spelersbeoordelingen van het spel.

de krielen

Colin Doyle - ontkende Nolan van dichtbij in de tweede helft, zelfs als hij het geluk had dat hij niet te veel hoefde uit te rekken voor sommige reddingen. 6

Tony McMahon – krulde een vrije trap over de lat in de eerste helft en maakte al vroeg een of twee mooie worpen. Niet de snelste, maar verdedigend redelijk. 7
Nat Knight-Percival - het is gebruikelijk om een ​​centrale verdediger te prijzen na een schone lei, maar Knight-Percival kon niet helemaal overtuigen. Hij ziet eruit als een speler die krachtig genoeg is, maar leek soms geneigd om uit te glijden of zich niet helemaal op te dringen in een gevaarlijke situatie. 4
Matthew Kilgallon - domineerde Stefan Payne voor een groot deel van de eerste helft en redde de linksback een of twee keer. Gevraagd om soms het werk van twee spelers te doen. 8
Stephen Warnock - in het begin een paar mooie looping-crosses, maar zijn gebrek aan tempo en behendigheid werd al snel zichtbaar. Je zou denken dat hij meer dan leiderschap en ervaring moet bieden om deel uit te maken van deze kant. 3

Alex Gilliead – heeft hard gewerkt en enkele goede onderscheppingen gemaakt in de eerste helft, gevolgd door een aantal mooie runs in de laatste etappes. Eindproduct oogt nog wat beperkt; men vraagt ​​zich af of hij beter geschikt is voor een vleugelverdediger. 6
Callum Guy - het streven is er, zoals we zagen toen hij de pers activeerde, maar het is moeilijk te zien waar hij precies past. Lijkt de lichamelijkheid te missen om de vasthoudende rol te vervullen en de technische finesse om verder naar voren te spelen. 4
Timothee Dieng – in de eerste helft, zijn fysieke aanwezigheid maakte de dreiging van Nolan teniet en dwong Shrewsbury om de meeste van hun aanvallen door grote gebieden uit te voeren. Niet zo sterk na de pauze en na de rode kaart verhoogde nadruk op voorwaartse passing, we zagen een of twee beperkingen aan zijn spel. 6
Tyrell Robinson - leek meer vertrouwen in het nemen van Bolton toen de ruimte vrijkwam na de rode kaart. Toen hij de bal echter wijd schoot in een ontsnapping in de eerste helft, het was moeilijk om het gevoel te vermijden dat eerdere vleugelspelers van Bradford misschien productiever waren geweest. 5

Charlie Wyke - werkte hard om de centrale verdedigers van de tegenstander onder druk te zetten en in die zin profiteerde hij van het feit dat het middenveld dichter bij hem stond dan we bij Blackburn zagen. Hij had zijn aanwezigheid misschien nog beter kunnen gebruiken als hij iets beter van dienst was geweest. 5
Kai Brunker - zette zichzelf opzij en schoot een mooie bal door naar Robinson in een overgangsaanval in de eerste helft, het winnen van een vrije trap in het proces. Met zowel hem als Wyke zo gedreven om de eerste losse bal te winnen, Bradford kwam soms een aanvaller te kort om de stukken op te pakken. 6

Adam Chicksen (op 73) - een stabiele en betrouwbare linksback, maar niet per se iemand om 10 mannen bang te maken in de slotfase. 4
Omari Patrick (op 76) – een beetje extra energie maar niet veel meer – het feit dat Shay McCartan op de bank bleef, lijkt veelzeggend. 5

Salop

Dean Henderson – een of twee mooie reddingen in de eerste helft. Lijkt een van de meer zelfverzekerde keepers te zijn die Shrewsbury heeft gehad, hoewel, zoals we zagen in een blessuretijdflap, dat vertrouwen kan zo nu en dan misplaatst zijn! 6

James Bolton - tactisch gedisciplineerd. Biedt niet te veel breedte vanwege de aard van de wedstrijd, maar zijn defensieve ijver zorgde ervoor dat hij een aantal belangrijke achterpost-klaringen maakte. 5
Aristote Nsiala – aantoonbaar geluk dat hij niet van het veld werd gestuurd voor een uitdaging in de eerste helft, wat het incidentele nadeel van zijn krachtige verdediging van de voorvoet benadrukte. Echter, hij maakte ook een aantal essentiële klaringen in een dappere vertoning. 8
Mat Sadler - leek conservatiever dan Nsiala. Als er een gevecht zou zijn, had hij de neiging om de optie voor veilige ontruiming te gebruiken om territorium af te staan, in plaats van het duel ronduit te proberen te winnen. 7
Omar Beckles - zijn dwaze wegsturen voor een tweede geel op het hele uur verpestte een verder nette prestatie. De kalmte in balbezit die we van hem zagen bij Accrington, lijkt de overgang van centrale verdediger naar linksback te hebben vergemakkelijkt. 4

Bryn Morris - worstelde om zichzelf al vroeg op te dringen, maar er waren spreuken halverwege het spel toen hij intelligent drukte, wat een of twee van zijn meer aanvallende teamgenoten niet helemaal hadden kunnen doen. 5
Ben Godfrey – defensief niet op zijn best in de eerste helft, toen hij zijn man al vroeg een vrije kopbal uit een corner liet halen. Na de rust groeide echter de controle en groef zich in voor de finale. 5

Shaun Whalley - een constante. Zag er naar uit om de bal naar voren te spelen - zoals we zagen met een prachtige pass voor Nolan's eerste helft kans - en was daarna altijd in beweging, ook al had zijn afwerking beter gekund. Gaf Warnock de hel. 8
Jon Nolan - zijn gebrek aan lichamelijkheid belemmerde hem soms in de eerste helft en had het misschien beter gedaan met een paar kansen, maar zijn invloed gedurende 15 minuten na de pauze viel samen met Shrewsbury's meer coherente aanvallen. Het lijkt erop dat als hij goed speelt, dat doet het team ook. 6
Alex Rodman - liet flitsen zien van wat hij in de eerste 60 minuten kan doen, met zijn krachtige runs in centrale gebieden. De kwaliteit van zijn opnamen liet een beetje te wensen over, voor een laatste half uur waarin hij de vacante linksbackpositie half in de gaten moest houden, zijn aanvalspotentieel belemmeren. 6

Stefan Payne – won niet al te veel van zijn individuele gevechten, vooral in de eerste helft wat problematisch was gezien het directe karakter van de wedstrijd. Een mooie dummy voor de grote kans van Nolan in de tweede helft, maar de ex-Dover-man heeft betere games gehad. 3

Carlton Morris (op 63) - zijn harde werk hield zich bezig met tegengestelde centrale verdedigers, terwijl Salop 10 man had, waardoor de aanhoudende druk van Bradford tot de laatste 10 minuten werd uitgesteld. 6
Lenell John-Lewis (op 81) - kreeg geen goede kans om zijn aanvallende kwaliteiten te tonen. 5

[Bradford City 0-0 Shrewsbury Town Spelersbeoordelingen:Whalley maakt indruk: https://nl.sportsfitness.win/sport--/voetbal/1002038760.html ]