West Ham 1-2 Chelsea Player Ratings:nieuwe kant van Cesc?

Goals van Eden Hazard en Diego Costa hielpen Chelsea met een voorsprong van tien punten op de top van de Premier League met een 2-1 overwinning op West Ham, maar hoe beoordeelden de spelers van beide teams?

West Ham United

Darren Randolph - goed gered van Pedro en Costa, maar misschien had hij niet uit zijn doel moeten schieten voor de opener. 4

Cheikhou Kouyaté - kwam vroeg goed naar voren, maar probeerde soms te hard. Zag er defensief onhandig uit en liet ruimte over voor Hazard. 3
Jose Fonte - voor een speler met zijn ervaring, zijn positionering was verrassend naïef. Vrije ruimte voor Hazard om af en toe uit te buiten. Kopte wijd van Reid's eerste helft voorzet. 3
Winston Reid – won zijn gevechten al vroeg maar verloor Costa, de man die hij markeerde, voor het tweede doelpunt. 4
Aaron Cresswell - vocht 90 minuten door ondanks een duidelijke klop na het blokkeren van een schot van Moses, die hij grotendeels stil hield. Een of twee goede voorzetten van diep. 7

Mark Noble - duwde te vaak naar voren terwijl hij het tempo niet had om terrein in te halen. Zijn benen waren op het einde weg. 2
Pedro Obiang - vocht al vroeg goed en was een van West Ham's meer competitieve artiesten. Had het beter kunnen doen met Kouyate naast hem. 7

Sofiane Feghouli - levendig in patches en dwong Moses tot een tweede half blok. Niet overtuigend toen hem werd gevraagd om te slagen, te veel zijwaartse of verspillende ballen. 3
Manuel Lanzini – moet meer creëren. Ontbrak ruimte in centrale gebieden en kwam pas in het spel door zijn slimme finish in blessuretijd. 5
Robert Snodgrass - zag er in de eerste 25 minuten goed uit en kreeg ruimte aan de linkerkant. Zijn invloed nam daarna af - toen hij naar de bal rende, leek het een slog. 4

Andy Carroll - kon zijn sprongen niet timen toen Chelsea bovenaan stond en goed werd behandeld door de centrale verdedigers. 2

Andre Ayew (op 64) - zag er levendig uit en stelde Lanzini's troostdoel op. 7
Sam Byram (op 64) - een of twee goede voorwaartse runs naar rechts. 6
Edimilson Fernandes (op 77)

Chelsea

Thibaut Courtois - een eerbetoon aan de manier waarop Chelsea verdedigde dat hem niet werd gevraagd om te redden, het blessuretijddoel van Lanzini ontbloot. 4

Cesar Azpilicueta – een solide uitvoering, ondanks een paar zenuwachtige momenten te laat toen hij werd verplaatst naar de vleugelverdediger. 7
David Luiz – super in de lucht en speelde een of twee slimme passes over de top. 9
Gary Cahill - vaak degene die uit de verdediging stapte en naar de andere helft ging, het opzetten van een aantal perioden van effectieve balretentie. 9

Victor Moses - had in de eerste helft moeite om achter Cresswell te komen, maar maakte een aantal essentiële blokken en spelingen aan de andere kant. 6
Cesc Fàbregas - goed coverwerk tijdens de moeilijke vroege periode van Chelsea. Een of twee slimme fouten suggereren dat hij zich defensief verbetert. 7
N'Golo Kanté - ging in de vroege stadia niet vroeg genoeg met de bal om, maar groeide gestaag in invloed en begon een paar ontsnappingen. 7
Marcos Alonso - behandelde Feghouli met redelijk comfort, zonder veel in aanvallende zin te produceren. 5

Pedro – goede beweging in de eerste helft. Chelsea verloor wat tegenaanval-impuls toen hij uitkwam. 7
Diego Costa – rustige eerste helft. In de eerste 25 minuten niet vroeg genoeg op de bal en af ​​en toe geïsoleerd, maar scoorde de tweede net na de pauze. 5
Eden Hazard - Chelsea's beste aanvallende speler in de eerste helft en nam zijn doel goed. Zonder de bal was het strijdlustiger geweest. 7

Nemanja Matic (op 65) – meer kracht toegevoegd dan Pedro, maar natuurlijk niet zo veel tempo. 4
Willian (op 75) - drukte af en toe tegen de andere helft en legde de bal af voor de late poging van Fabregas. 5
Kurt Zouma (op 76) - deed weinig verkeerd in de rol die hij kreeg, maar Chelsea miste Moses toen hij uitkwam. 4