Wolves 1-2 Birmingham Spelersbeoordelingen:Davis achtervolgt Molineux

Gardner en Davis vieren de tweede van Blues

Doelpunten van Maikel Kieftenbeld en David Davis zorgden voor een 2-1 overwinning van Birmingham op hun rivalen in West Midland, Wolverhampton Wanderers. Maar hoe beoordeelden de spelers van beide teams?

Wolverhampton Wanderers

Carl Ikeme - morste de bal voor de opener van Kieftenbeld. Toegeven van misschien de enige twee schoten op doel weerspiegelt niet goed. 2

Conor Coady - als centrale middenvelder van beroep, Coady zag er niet op zijn gemak uit. Werkte hard, maar zijn distributie was slecht. 4
Danny Batth - had moeite om Adams in bedwang te houden en had het beter kunnen doen met twee kopballen uit de set-plays van Price. 3
Richard Stearman - domineerde Adams in de eerste 20 minuten door de bal vroeg aan te vallen. Daarna, de centrale verdediger deed weinig om het vertrouwen van Lambert in hem boven Kortney Hause te rechtvaardigen. 4
Matt Doherty - zag er traag uit en nam slechte beslissingen in balbezit. Beide doelpunten van Birmingham kwamen van zijn kant. 2

Jack Price - een aantal behoorlijke set-pieces, maar te voorspelbaar in balbezit. Een hardwerkende maar beperkte zijwaarts passerende koopman. 4
George Saville - een of twee goede stukken coverwerk waren de enige dingen die hij een stilstaand Wolves-middenveld bood. Bij de rust terecht vertrokken. 2

Helder Costa – had al vroeg veel ruimte waar hij niet van kon profiteren. Drukker in de tweede helft en twee kansen gecreëerd voor Dicko, waarvan er één het doelpunt tot gevolg heeft. 7
Dave Edwards - miste tempo, maar werd niet geholpen door teamgenoten die niet over de uitvinding beschikten om de goede runs die hij maakte eruit te pikken. 4
Andreas Weimann – geheel anoniem. Elke snelle uitbarsting werd ongedaan gemaakt door verkwistend oversteken of schieten - niet dat de twee te onderscheiden waren. 2
Jon Dadi Bödvarsson - voedde zich met restjes in de eerste helft, maar werkte hard en won vrije trappen. Het paste hem toen beter de onbaatzuchtige hardloper te zijn, dan in de tweede helft toen het zijn taak was om de laatste hand te leggen, die hij niet kon bieden. 5

Nouha Dicko (op 45) - zorgde voor het rauwe tempo en de kracht om de bezoekende verdediging uit te rekken. Zijn kopbal van dichtbij dwong een goede redding van Kuszczak voor zijn doel. Het is verrassend dat Lambert niet meer wissels maakte. 7

Birmingham City

Tomasz Kuszczak - niet getest in de eerste helft vanwege een tegengesteld gebrek aan kwaliteit. Na de pauze een paar goede stops gemaakt. 6

Josh Dacres-Cogley - als aanvallende rechtsback van beroep, natuurlijk zag hij er al vroeg een beetje naïef uit en werd geboekt. Doorgegroeid naar de rol in veeleisende omstandigheden. 6
Ryan Shotton – soms gedwongen in grote gebieden in de eerste helft en pakte een boeking. Maakte na rust een aantal goede verdedigende kopballen. 7
Paul Robinson - hield zich verdedigend staande en was goed beschermd voor de rust, maar zijn tweede helft wegsturen stond Wolves weer toe. 4

Emilio Nsue - zag zijn schot van dichtbij in de eerste helft van richting veranderen. Goede momenten gehad, maar ook slechte de bal weggeven voor het doel van Wolves. Meer dan nodig naar binnen geschoven met vier centrale middenvelders op het veld. 5
Robert Tesche - een constante aanwezigheid op het middenveld. Toonde wat hernieuwde discipline in zijn spel, hoewel zijn lange afstand schieten beter is geweest. 6
Maikel Kieftenbeld – anticipeerde op alles, inclusief het morsen van de keeper voor de opener. 8
Cheick Keita - een paar leuke details en zag er verdedigend beter uit dan normaal. Heeft in eerdere games meer bijgedragen, maar zijn sluwere aanpak zorgde er deze keer voor dat eventuele escapades de verdediging niet hinderden. 7

Craig Gardner - toonde leiderschap om de spelers mee uit eten te nemen, om ze vervolgens aan te moedigen toen hij het veld verliet. Was betrokken bij het betere aanvalsspel van Birmingham en zou de komende weken een sleutelfiguur kunnen zijn. 7
David Davis - nam zijn doel goed en vocht voor alles op het middenveld. Lijkt te genieten van zijn oude werkgevers. 8
Che Adams – werkte hard in afzondering. Als hulpspits met beperkte ondersteuning in een team dat de tweede helft met 10 man speelde, hij zag er niet misplaatst uit - maar was niet betrokken genoeg om een ​​beoordeling boven de norm te rechtvaardigen. 5

Krystian Bielik (op 55) - uitstekend geplaatst op de centrale verdediger. Maakte een aantal cruciale blokken ondanks het oppakken van een kleine klop. 8