Arsenal 2-0 West Brom Spelersbeoordelingen:Super Sanchez

Lacazette viert zijn tweede – bbc.co.uk

Een prima optreden van Alexis Sanchez en een brace van Alexandre Lacazette zorgden ervoor dat Arsenal met 2-0 won van West Bromwich Albion. hoewel ze werden geholpen door een element van fortuin in de eerste helft. Dit zijn onze spelersbeoordelingen voor beide teams.

Arsenaal

Petr Cech - grotendeels niet getest, maar werd gevonden in niemandsland voor de kopbal van Rodriguez die een off-the-line klaring van Monreal vereiste. 6

Laurent Koscielny - zijn flauwvallen vanaf de achterkant had beter kunnen zijn, maar de Fransman was commandant in de lucht, wat essentieel was gezien de speelstijl van de tegenstander. 8
Shkodran Mustafi – een uitstekende Crossfield-bal voor Kolasinac in de eerste helft, maar hij had een penalty kunnen weggeven voor een vermeende overtreding op Rodriguez. Af en toe een beetje uitslag. 5
Nacho Monreal - een cruciale ontruiming van de lijn in de eerste helft. In de tweede helft groeide het vertrouwen de bal vrijer naar het vijandige gebied brengen wanneer de Baggies dieper vielen. 8

Hector Bellerin – kwam in de eerste helft een paar keer in de achterhoede, eenmaal het creëren van een halve kans voor Ramsey. Zijn omhelzing van de zijlijn was de sleutel tot Arsenal's controle in de tweede helft, altijd zijn teamgenoten een optie geven wanneer West Brom centrale gebieden condenseerde. 8
Mohamed Elneny - gaf de bal een keer weg in een gevaarlijk gebied, maar was iets beter dan zijn partner, met een goede bal voor Bellerin die leidde tot Ramsey's kans. Hij had meer van die verdedigingssplitsende passes kunnen spelen, maar dat deed er in de tweede helft niet zoveel toe toen controle de naam van het spel was. 6
Granit Xhaka - verloor de bal vier keer, hoewel in de tweede helft hij kwam onder weinig druk in balbezit. Hij moet een betere pass range laten zien en meer third man runs maken. vooral als het spel in evenwicht is. 5
Sead Kolasinac – enkele goede runs in het begin, maar verloor enkele van zijn duels met Nyom, vooral in de laatste fasen van de eerste helft. Gebruikte zijn fysieke vaardigheden na de pauze goed. 7

Aaron Ramsey - worstelde soms met de fysieke kant van het spel en ging gemakkelijk over, hoewel hij daarmee de penalty won. Groeide in invloed in de laatste stadia. 6
Alexandre Lacazette – af en toe verdronken en vond het moeilijk om bij te dragen aan het opbouwspel, maar was alert op zijn eerste doelpunt en nam zijn penalty vol vertrouwen. 7
Alexis Sanchez – heeft een aura om zich heen en wanneer hij de bal oppakt, er is een verwachting dat hij iets zal creëren. Raak de lat met de vrije trap die leidde tot het doel en speelde een aantal prachtig gewogen passes. Afgezien van vaste stukken, Arsenal vertrouwde zwaar op hem voor wat magie. 9

Mesut Ozil (op 83) – gezien het gebrek aan creativiteit bij Arsenal in open spel, Ozil vindt misschien dat hij voor Elneny of Xhaka had moeten beginnen, met Ramsey die dieper zakt. 6
Olivier Giroud (op 83) – kwam midden in de actie terecht en had een doelpunt kunnen maken nadat hij Evans had omgedraaid. Wel een pass misplaatst in de rust. 6
Ainsley Maitland-Niles (90+3) – een cruciale wissel – de onbetwiste man-of-the-match… 5

West Bromwich Albion

Ben Foster - was misschien wat sneller opgestaan ​​voor het eerste doelpunt. De penalty kon echter niet worden verweten - hij ging de goede kant op, maar de aanval was gewoon te sterk. 5

Allan Nyom - gaf de penalty weg en zijn positionering was soms niet overtuigend. Zijn voorwaartse runs waren echter de sleutel tot een periode van druk net voor rust. 4
Craig Dawson - worstelde in de eerste helft, veel vrije trappen weggeven, misschien cynisch om het momentum van Arsenal te stoppen. Schudde naar rechtsback toen Nyom op de bal drukte. 4
Ahmed Hegazi – genoten van een positieve avond met enkele uitstekende onderscheppingen, waaronder een die leidde tot Albion's beste moment van de wedstrijd. Hij heeft een positieve start van zijn Premier League-carrière gehad. 7
Jonny Evans - gaf een paar overtredingen weg in gevaarlijke gebieden, inclusief de vrije trap voor de opener. Misschien niet helemaal hersteld van zijn slechte rug. 3
Kieran Gibbs - lijkt meer geschikt voor een voorzichtige opstelling waar defensieve agressie belangrijker is dan het bieden van breedte. Een solide prestatie. 6

Jake Livermore - soms halverwege de eerste helft overlopen en lijkt niet helemaal fit na een recente onderbreking. Had iemand meer atletisch naast hem nodig, in staat om 90 minuten te drukken, waardoor hij een meer gereserveerde, rol opknappen. 3
Gareth Barry - zag er in de eerste 20 minuten uitstekend uit met een goede pers en de bal over de top voor de eerste kans van Rodriguez. Geleidelijk begon het moe te worden, zoals we zouden verwachten van iemand die zojuist de meeste games heeft gespeeld in het Premier League-tijdperk. 4
Grzegorz Krychowiak - defensief bewuste en gedekte centrale verdedigerposities toen Evans acoss schudde. Hij zag er ook meer beheerst uit aan de bal dan zijn teamgenoten en speelde een paar goede passes in wijde gebieden. 6

Hal Robson-Kanu – één tik over het doel voor een Rodriguez-kans, maar was verder anoniem. Je kunt je afvragen of hij vorig jaar een Premier League-spits zou zijn zonder een goed EK. 2
Jay Rodriguez - had een hattrick kunnen maken in de eerste helft, de paal raken, een kopbal van de lijn laten verdwijnen en de bal op het nippertje missen voor een back-post-kans. In de tweede helft was hij echter moe en kon hij zijn kant niet naar boven dragen. 5

James Morrison (op 63) - kwam op in moeilijke omstandigheden, maar deed weinig om critici te onderdrukken die suggereren dat hij niet langer de kwaliteit heeft om West Brom naar een hoger niveau te tillen. 4
Solomon Rondon (op 64) - uitgehongerd van dienst, niet voor de eerste keer. Met zo weinig steun lijkt hij zijn doelpunteninstinct bij de Hawthorns te hebben verloren. 5
Matt Phillips (op 73) - moeilijk om hem aanvallend te beoordelen met schadebeperking als doel, maar hij zou zichzelf ongelukkig kunnen vinden om niet te starten vanwege zijn extra tempo. 5