Bristol City 4-0 Huddersfield Spelersbeoordelingen:Creative Cotterill

Abraham viert de tweede Robins - bbc.co.uk

Bristol City hielp hun overlevingskansen met een 4-0 overwinning op promotie-jagen Huddersfield Town. Ze kregen hun doelpunten van Lee Tomlin, Tammy Abraham, Aden Flint en een penalty van David Cotterill - maar hoe beoordeelden de spelers van beide teams?

Bristol City

Frank Fielding - duwde de poging van Van La Parra in de eerste helft weg en ontkende Quaner na de pauze. Deed het goed toen er een beroep op werd gedaan. 8

Kory Smith – bescheiden aanvallende bijdrage, maar toonde een goede defensieve positionering en maakte een aantal cruciale laatste wanhopige interventies in de tweede helft. 7
Aden Flint - doofde het gevaar snel uit. Verdiende zijn doelpunt, zelfs als de aard ervan liefhebber was dan verwacht! 9
Bailey Wright - viel de bal niet zo vaak aan als Flint, maar was rustig effectief. 7
Joe Bryan - had de invallen van Tommy Smith in de tweede helft beter kunnen afhandelen, maar won de penalty van Billing. 6

Gary O'Neil - assisteerde Flint's doel en vocht goed op het middenveld. Zijn ervaring maakte hem een ​​belangrijk figuur op een grote avond voor de club. 9
Marlon Pack – deed de simpele dingen goed, hoewel hij de bal weggaf aan Brown in een gevaarlijk gebied, wat leidde tot een Huddersfield-kans op 1-0. 6

David Cotterill - had Lowe een groot deel van de wedstrijd vastgepind en een aantal goede leveringen gedaan. Had af en toe zijn linkervoet kunnen gebruiken. 9
Lee Tomlin – in het begin een beetje verspillend, maar hij nam altijd het initiatief om dingen voor elkaar te krijgen. Zag de opening voor zijn doel. 7
Callum O'Dowda - levendig en kwam af en toe achter Smith, hoewel zijn tracking in de tweede helft niet zo goed was als voor de rust. 7

Tammy Abraham - toonde slimme bewegingen voor zijn doel en werkte de hele tijd hard. 8

Josh Brownhill (op 81)
Aaron Wilbraham (op 86)
Jens Hegeler (op 86)

Huddersfield Town

Danny Ward - een wankel optreden verergerd door slechte distributie. 2

Tommy Smith - zijn positionele spel was naïef, maar in de tweede helft hij stapte vaker rechts in. 4
Mark Hudson - maakte de fout voor Tomlin's opener en zag er daarna traag uit. 2
Christoher Schindler - worstelde zonder de invloed van Michael Hefele naast hem. 3
Chris Loewe - bleef een groot deel van de eerste helft op de achtergrond en slaagde er niet in de dreiging van Cotterill te onderdrukken. 3

Jonathan Hogg – gelukkig, vroege rapporten suggereren dat zijn blessure niet zo erg is als eerst werd gevreesd. Huddersfields optreden tijdens Hoggs afwezigheid onderstreepte hoe hard ze hem nodig hebben. 5
Aaron Mooy - een paar leuke details en passeert het laatste derde deel, maar had niet zijn gebruikelijke controlerende invloed. 4

Elias Kachunga – anoniem in de eerste helft, zijn enige moment kwam toen hij de bal aflegde voor Van La Parra's poging vanuit het strafschopgebied. 3
Izzy Brown - stal de bal van Pack voor een ontsnapping in de eerste helft, maar was verder rustig. 3
Rajiv van La Parra - had de flank meer kunnen aanvallen, maar kreeg veel aan de bal, had de grootste inspanningen van Huddersfield en was een van de weinigen die probeerden dingen voor elkaar te krijgen. 5

Nahki Wells - kon in de eerste helft geen trap krijgen. Daalde dieper in een meer creatieve rol toen Quaner opkwam, maar Huddersfield miste zijn stroperij-instinct in de doos. 4

Phillip Billing (op 22) - heeft de licentie nodig om naar de andere helft te duwen en te creëren. Kreeg die vrijheid niet bij het vervangen van Hogg, in plaats van naast hem te spelen. 2
Joe Lolley (op 45) – goede energie en beweging, als een finishing touch ontbreekt. Biedt meer in de tweede helft dan Kachunga deed in de eerste. 6
Collin Quaner (op 67) - bood een centraal punt en de mogelijkheid om direct te gaan tegen een team dat een voorsprong beschermde, iets dat Wells niet doet. Gebruikte zijn kracht om een ​​of twee fatsoenlijke schoten weg te werken. 6