Coventry 3-0 Notts County Spelersbeoordelingen:King Kelly

Jodi Jones viert feest – coventrytelegraph.net

Het League Two-seizoen begon in de Ricoh Arena met een hattrick van Jodi Jones toen Coventry zijn mede-East Midlanders Notts County met 3-0 versloeg, maar hoe beoordeelden de spelers van beide teams? Hier is ons oordeel.

Coventry City

Liam O'Brien - een beetje nerveus in patches, besluiteloos wanneer gesloten door Ameobi. Hoefde niet te hard te werken voor zijn schone lei. 6

Jack Grimmer - Een energieke vertoning waarin hij vast kwam te zitten en vooruit ging wanneer de juiste momenten zich voordeden. Maakte Alessandra's dreigement teniet. 8
Dominic Hyam en Rod McDonald - Hoewel Coventry geen agressieve centrale verdediger had, Hyam en McDonald hadden gelijk om niet fysiek te concurreren met Stead of Ameobi. Door hun wijze discipline waren er weinig kansen voor tegenstanders om in het strafschopgebied in te breken. Beide 7
Chris Stokes – Laat Alessandra hem een ​​of twee keer passeren, maar was ronduit solide en kwam op de andere helft toen er kansen kwamen. 6

Liam Kelly - was de eerste met de meeste ballen in zijn omgeving en voerde de baas op het middenveld met zijn drive en verlangen. Speelde eenvoudige voorwaartse passen. 9
Michael Doyle - beschermde de verdediging uitstekend en was er snel bij om losse ballen op te vegen in de verdedigende derde, wat de back-four enorm hielp. 9

Jodi Jones - in de vroege stadia belemmerde zijn vaste wens om zijn linkervoet te gebruiken zijn besluitvorming, maar het vertrouwen vloeide toen hij zijn eerste doelpunt maakte en uiteindelijk zijn hattrick verdiende. 9
Marc McNulty – hard gewerkt, maar kreeg niet veel kansen om zijn stropersinstinct te tonen. 6
Peter Vincenti - droeg weinig bij aan de beste kansen die Coventry creëerde. Te vaak de bal weggegeven. 4

Stuart Beavon - Hoewel hij zich opstelde, we hebben misschien niet het beste van zijn overvalspel gezien. Met de 1-0 er vandoor. 5

Maxime Biamou (op 73) - achtervolgde verloren zaken en lang spel. Uitstekende pass naar Jones voor het tweede doelpunt. 9
Duckens Nazon (op 86) - een wonderbaarlijk slimme kronkelende run om Jones op te zetten voor zijn hattrick. 8

Notts County

Adam Collin – Niet verslagen door de krachtigste treffers van Jones en kreeg naast de drie goals weinig te doen. 3

Matt Tootle – Ziet er niet zo zelfverzekerd uit in balbezit als in zijn vroegere dagen bij Crewe. 4
Richard Duffy - Lijdde aan een gebrek aan dekking op het middenveld, vooral in de laatste stadia. 3
Shaun Brisley – kopte nipt naast uit een vrije trap van Alessandra in de eerste helft, maar verdedigend was dit niet zijn dag. 3
Dan Jones – verloor zijn discipline in de tweede helft toen Coventry laat een velddag achter de linkerflank van County had. 3

Terry Hawkridge - raakte de paal bij 0-0 en had een run in de tweede helft die leidde tot een penalty-appeal. Een van de slimmere spelers. 6
Elliott Hewitt - met aanvalsgezinde brede mannen en twee geavanceerde spitsen bovenaan, hij werd gevraagd om te veel terrein te dekken. 4
Liam Walker - zoals bij Hewitt, hij kreeg veel te doen. Af en toe wat uitslag en werd al vroeg in de tweede helft afgeremd. 3
Lewis Alessandra - anoniem voor een groot deel van de wedstrijd, bar een goede bal in Ameobi vroeg. 4

Jon Stead en Shola Ameobi - Het probleem van Notts County was niet de individuele prestaties van hun spitsen, maar de manier waarop hun rollen met elkaar verbonden waren. Zowel Stead als Ameobi wonnen de luchtballen die van hen werden gevraagd, maar er was niemand die de tweede ballen oppikte. Een van hen had vervangen moeten worden door een nippier forward. Beide 5

Rob Milsom (op 58) – het spel ging hem in de laatste fasen voorbij. 4
Jorge Grant (op 64) - deed zichzelf niet helemaal recht, misschien door de omstandigheden van de wedstrijd. 4