Walsall 3-3 Bradford-spelersbeoordelingen:ontbreekt McArdle?

10 op 10 voor Roberts – expressandstar.com

Een opmerkelijke comeback na drie goals achterstand zorgde ervoor dat Walsall een punt verdiende tegen Bradford. Hoe verging het de spelers van beide teams? Dit zijn onze beoordelingen.

Walsall

Gillespie - maakte geen duidelijke blunders, maar liet drie doelpunten binnen uit een kleine selectie van schoten op doel. Hij had zijn gebied beter kunnen beheersen. 4

James Wilson onderdrukte de dreiging van Bradford langs zijn kant en maakte een aantal goede verdedigende kopballen. Had beter gekund voor het tweede doelpunt. 5
Shaun Donnellan - hield Wyke tegen om voorbij hem te komen, maar kon hem niet stoppen de bal weg te leggen. Had vlak voor rust last van een gebrek aan defensieve bescherming. 4
Jon Guthrie - had moeite om Gilliead in de eerste helft te bereiken. Zag er soms een beetje timide uit. 3

Nicky Devlin - maakte niet te veel overlappende runs in de eerste helft, maar toonde veel meer vertrouwen na de rust. Zet een uitstekende voorzet voor Leahy's doel. 7
Adam Chambers - had misschien een betere bescherming geboden voor de eerste twee goals van Bradford, maar vocht dapper in de tweede helft, toen zijn leiderschapskwaliteiten naar voren kwamen. 6
Kieron Morris – zal teleurgesteld zijn dat hij zijn grote kans niet heeft gescoord. Toegevoegde energie, maar niet veel meer. 4
Joe Edwards - zijn vermogen om snel vanuit diepe gebieden te rennen, maakt hem een ​​moeilijke speler om op te pikken en we zagen dat met zijn derde man runs. Wat leuk link-up spel met Bakayoko. 7
Luke Leahy - als hij in de eerste helft een goede kans miste en vervolgens een eigen doelpunt scoorde, het kwam niet opdagen voor de rest van de wedstrijd. Scoorde een goed getimede kopbal en ging vervolgens voor het doel van Roberts en vormde een belangrijke bedreiging op links. 7

Amadou Bakayoko – zijn finishing touch ontbrak in de eerste helft, maar zijn doorzettingsvermogen werd beloond. Altijd geprobeerd om het spel te verlengen met zijn runs en verdiende het om die late gelijkmaker te scoren. 7
Erhun Oztumer - kwam in de eerste helft in een aantal goede gebieden, maar maakte zich schuldig aan zijwaartse passen. Zijn creatieve vaardigheden werden beter benut in de tweede helft toen hij twee spitsen moest uitkiezen. 6

Tyler Roberts (op 53) – veranderde de teint van het spel met zijn tempo, beweging, creativiteit en oog voor doel, die hij toonde door in Leahy's kruis te gaan. Op dit bewijs, hij zal niet lang in League One blijven. 10

Bradford City

Colin Doyle – Een slechte prestatie. Als Rouven Sattelmaier goed speelt terwijl de Ier op internationale dienst is, het kan even duren voordat hij weer in het team komt. 3

Tony McMahon - bood niet veel aanvalsbreedte. Dat maakte hij in ieder geval goed door in de eerste helft solide te zijn, maar na de pauze hij gaf Leahy te veel ruimte. 3
Matt Kilgallon - behoorde tot de beste spelers van Bradford in de eerste helft en zijn kopbal vroeg in de tweede leidde tot het derde doelpunt. Hij kon die luchtdominantie echter niet toepassen op zijn eigen doos. 5
Nathaniel Percival-Knight – een paar keer gered door Kilgallon in de eerste helft, maar zijn zwakheden werden spoedig aan het licht gebracht. Verdedigend niet dapper genoeg en beoordeelde bijna elke voorzet die op zijn pad kwam verkeerd. 2
Tom Field - leverde een redelijke bijdrage aan het tweede doelpunt, maar zijn pogingen om Devlins voorzetten van rechts te stoppen waren bijna onbestaande. 3

Nicky Law – blijft mobiel ondanks zijn toenemende leeftijd en soms, toen Bradford onder druk stond, hij droeg het team het veld op met zijn voorwaartse runs. Zelfs in de tweede helft nog een paar kansen gecreëerd, toen niemand anders presteerde. 7
Jake Reeves - enkele fatsoenlijke passes in de eerste helft, maar verdween na de pauze. Misschien meer geschikt voor situaties waarin Bradford de touwtjes in handen heeft, in plaats van te moeten vechten voor controle. 4

Alex Gilliead - Ren met snelheid elke keer dat hij de bal kreeg, problemen veroorzaken voor Leahy en Guthrie. Had niet weg moeten zijn. 7
Shay McCartan – won een vrije trap in een goed gebied in de eerste helft en scoorde de opener van dichtbij. Soms een beetje lichtgewicht, maar net als bij Gilliead, Bradford miste zijn tempo toen hij uitkwam. 7
Dominic Poleon - scoorde het tweede doelpunt, maar deed verder niet veel. Moest vaker terugzoeken om McMahon te helpen Leahy in bedwang te houden. 4

Charlie Wyke - assisteerde de opener en hield de bal lang genoeg vast om wat krediet te krijgen. Bradford had echter niet zoveel lange ballen tegen hem moeten spelen, omdat ze er beter uitzagen als ze de wijde gebieden in hun tempo aanvielen. 7

Daniel Pybus (op 55) - gaf de bal veel te gemakkelijk weg en verving de mobiliteit van McCartan niet. 3
Luke Hendrie (op 59) – heeft beperkte ervaring op dit niveau en dat bleek. 4
Lachlan Barr (op 77) - nauwelijks de ervaren centrale verdediger die je zou willen afsluiten voor een belangrijke drie punten. Zou Bradford deze wedstrijd hebben verloren als ze Rory McArdle nog hadden? 4