Norwich 2-0 QPR Spelersbeoordelingen:Oliveira keert terug

Een meer volwassen feest van Nelson – mirror.co.uk

Goals van Nelson Oliveira en Harrison Reed hielpen Norwich aan hun eerste competitiezege onder het regime van Daniel Farke. een 2-0 overwinning op QPR. Hoe verging het de spelers van beide teams? Dit zijn onze beoordelingen.

Norwich City

Angus Gunn - maakte een cruciale dubbele redding in de tweede helft om Lua Lua en Mackie te ontkennen, nadat hij de laatste voor de pauze had gestopt. Speelde zijn rol in de schone lei. 7

Ivo Pinto - zag er onbedekt uit, deels door het ontbreken van een beschermende brede man voor hem en deels door een klop in de eerste helft. Halverwege de tweede periode gestopt. 5
Christoph Zimmerman - zette in de eerste helft een aantal sterke tackles in en zag er indrukwekkender uit dan tegen Sunderland. Populair worden bij supporters. 8
Marcel Franke - had misschien in de eerste helft moeten scoren, maar maakte na de rust een aantal torenhoge kopballen. Om te bewijzen dat er meer dan één legendarische centrale verdediger is, genaamd Marcel. 7
James Husband - schuldig aan het misplaatsen van passes in de eerste helft en zag er defensief verdacht uit. Begrijpelijk roestig door een gebrek aan competitieve wedstrijdoefeningen in de afgelopen 18 maanden. 4

Harrison Reed – vergelijkingen met Paul Scholes zijn misschien ironisch, maar hij verdeelde het spel soms voortreffelijk. Hij sloot zijn optreden later af met een prachtige hit. 9

Mario Vrancic – de hele avond keurig in balbezit en zijn assist op het doelpunt van Oliveira was uitstekend. Als hij die kwaliteit consistenter kan leveren, hij zal een van de meest creatieve spelers in het kampioenschap worden. 8
Wes Hoolahan - speelde goed in de eerste helft en had na rust een doelpunt kunnen maken, maar werd gesmoord door Smithies toen een-op-een. 7
James Maddison - een van Norwich's betere artiesten op zondag en vanavond hard gewerkt, indruk blijven maken in zijn diepere rol. 7
Josh Murphy - hij was de enige uitlaatklep van de Canarische Eilanden met tempo, maar zijn arme laatste bal liet hem in de steek. 4

Nelson Oliveira – dankzij klinische afwerking heeft hij nu 13 doelpunten gemaakt in zijn laatste 23 competitiewedstrijden, ondanks dat je er maar 16 van startte. Hij heeft toch wel genoeg gedaan om een ​​plek te veroveren? 8

Russell Martin (op 68) - suggesties dat Norwich beter verdedigt zonder dat hun aanvoerder begint, wordt ondersteund door hun optreden vanavond. Deed niet veel verkeerd in zijn 22 minuten, Hoewel. 6
Marley Watkins (op 79) - had een derde kunnen toevoegen in blessuretijd, maar voor de uitgestrekte Smithies. 7
Marco Stiepermann (op 85) - zag er kalm en beheerst uit in zijn korte tijd op het veld. 6

Queens Park Rangers

Alex Smithies - maakte een aantal belangrijke reddingen van Hoolahan en anderen om QPR in het spel te houden tot het tweede doelpunt, waar hij geen schuld aan had. 7

James Perch - won meer intercepties (4) dan welke speler dan ook op het veld. Een sterke prestatie van de verdediger, die de wedstrijd met een beetje krediet verlaat. 7
Nedum Onuoha - twijfelachtig of QPR kan uitdagen voor de bovenste helft terwijl hij aanvoerder blijft. Slechte weergave vanavond. 4
Joel Lynch – te traag om defensief te reageren. Gericht als zwakke schakel door Norwich en grotendeels verantwoordelijk voor de slordige doelpunten die QPR toestond. 3

Pawel Wszolek - liep een blessure op in 29 minuten en was een groot verlies voor de Rs. 6
Massimo Luongo - won een paar tackles, maar was verder van het tempo. Toonde niet de wens om zijn tegenstander te sluiten voor het tweede doelpunt. 4
Josh Scowen – invloedrijker dan zijn middenveldpartners, maar in termen van vasthoudendheid in plaats van techniek. Overgewaaid van afstand op 52 minuten en 21 later, zijn vrije trap krulde over de lat. 6
Luke Freeman - werd in de tweede helft op links uitgeschakeld, waar hij minder betrokken raakte. Leverde niet genoeg kwaliteit in het laatste derde deel. 4
Jake Bidwell - kampeerde op de andere helft en vond het soms moeilijk om zijn defensieve positie in de overgang te herstellen en Lynch te beschermen. 3

Conor Washington - sneed zijn kans ruim in blessuretijd. Verloor acht keer balbezit (WhoScored) en bood niet de aanvallende stuwkracht om dat te rechtvaardigen. 3
Jamie Mackie - kwam in elke helft eenmaal dicht bij een doelpunt. Werkt hard, maar het feit dat hij naast de penaltystip naast het doel schoot, suggereert dat hij een zekere meedogenloosheid mist. 4

Kazenga Lua Lua (op 29) - verving Wszolek in de vleugelverdediger, wat niet zijn natuurlijke spel is. 3
Darnell Furlong (op 65) - zou de meer natuurlijke vervanger zijn geweest voor Wszolek als vleugelverdediger. Toen hij opkwam, het was rechtsback spelen in 4-4-2 in een wissel die niet werkte. 3
Matt Smith (op 71) - was het doelwit voor een groot deel van het late spel van QPR. Veel kopballen gewonnen, maar buiten zijn schuld, leed aan een gebrek aan ondersteuning. 6