West Ham 0-3 Brighton Vijf dingen:meeuwen zweven

Murray draagt ​​een brace - theguardian.com

Een Glenn Murray brace hielp Brighton &Hove Albion aan een historische 3-0 overwinning bij West Ham United, die moeite hebben om te presteren in lijn met hun pre-season verwachtingen. Hier zijn vijf dingen uit het spel.

Bruto belichaamt superieure honger

West Ham heeft een team van ervaren Premier League-campagnevoerders, maar met een of twee uitzonderingen, ze misten de honger om voor elkaar te spelen. Tweede spits Pascal Gross toonde een sterkere werktempo, de juiste lichaamsvorm gebruiken om te voorkomen dat Manuel Lanzini en Pedro Obiang door de linies spelen. Gross verbond dat rauwe enthousiasme met technische vaardigheid, zijn inch-perfecte 10e minuut vrije trap op het hoofd van Murray, die naar huis knikte.

De korte spreuk van West Ham

Gedurende een periode van vijf minuten net voorbij het midden van de eerste helft, West Ham speelde met enige energie en tilde het thuispubliek op. Lanzini en Obiang begonnen het spel van diep, Michail Antonio en Arthur Masuaku strekken het spel wijd uit terwijl Cheikhou Kouyate, aanvankelijk een middenvelder, naar boven geduwd om naast Javier Hernandez fysiek aanwezig te zijn. Brighton werden terug in hun eigen doos geschreven, maar ze overleefden die periode ongedeerd, dankzij goede verdediging van Bruno, Lewis Dunk, Shane Duffy en Gaetan Bong. De laatste blokkeerde een poging van Lanzini na een goede bal op de achterpaal van Pablo Zabaleta.

Hart in mond

Het was in zekere zin een verdienste van Brighton dat, hoewel ze niet altijd een grote aanvalsintentie tonen, ze wisten nog steeds drie keer te scoren. Joe Hart dacht dat hij zijn zijde had gered bij 1-0 toen hij Murray een-op-een ontkende, nadat Winston Reid's slecht beoordeelde kopbal de bal aan Gross gaf. Harts werk werd even later echter tevergeefs bewezen, toen Jose Izquierdo de tweede van Brighton pakte. Zonder uitdaging van Zabaleta, een slecht getimede van Obiang en een halfslachtige verdediging van Jose Fonte, hij ontketende een uitstekend schot met rechts dat in de rechterbovenhoek vloog.

Langzame tweede helft

West Ham verving Kouyate door Andre Ayew bij de rust, maar die verandering van systeem en personeel verbeterde hun prestaties niet. met een nauwe Lanzini vrije trap op 65 minuten. Ze toonden meer drive in vijf minuten, alleen, van de eerste helft, dan ze in het geheel van de tweede lieten zien. Aangezien de meeste teams bij het verliezen meer druk uitoefenen naarmate het spel vordert, De vlakke tweede helft van West Ham is een vernietigende aanklacht tegen de kleedkamerproblemen bij die club.

Brighton finish met een bloei

Murray had een derde doelpunt kunnen maken na een keurige omgekeerde pass van Anthony Knockaert, maar werd ontkend door Joe Hart. De redding van de Engelse stopper vertraagde echter alleen de brace van de 34-jarige. die hij vanaf de stip voltooide nadat hij in 75 minuten werd gestruikeld door een vermoeiende Zabaleta. Dit was de eerste overwinning van de club sinds maart 1983:voor alle geldige vraagtekens rond de toekomst van West Ham United en Slaven Bilic, deze avond was uitsluitend van Brighton.