Walsall 1-1 Shrewsbury:uitstekende Roberts

Payne-niveaus vanaf de plek - bbc.co.uk

In een rustige middag van goed teamverdediging, Walsall hield koploper Shrewsbury Town op een 1-1 gelijkspel, als Stefan Payne's eerste helft penalty de opener van Daniel Agyei tenietgedaan. Dit zijn onze spelersbeoordelingen van het spel.

Walsall

Mark Gillespie – hoefde geen enkele redding te doen, afgezien van de penalty waarmee Shrewsbury scoorde. 4

Nicky Devlin - negeerde de dreiging van Dodds en werd defensief gedisciplineerd, hoewel zijn distributie beter had gekund. 6
James Wilson - maakte een aantal uitstekende onderscheppingen, vooral in de tweede helft. 8
Kory Roberts - heeft een uitstekende prestatie geleverd met een volwassenheid die zijn leeftijd te boven gaat. De dag gered op 34 minuten, de bal van de lijn halen nadat Payne de keeper had gerond. 9
Jon Guthrie- behandelde de bal voor de penalty en had de bal misschien beter kunnen passeren, maar hij las het spel uitstekend in de tweede helft. 7
Luke Leahy – de defensieve aard van zijn werk betekende dat hij niet zo vaak naar voren kon komen als hij had gewild. Over het algemeen solide. 6

Joe Edwards - vernietigde Nolan met effectieve sluiting, maar bood niet te veel in balbezit. 6
Kieron Morris - kwam pas in de slotfase in aanvallend opzicht tot leven, toen hij voor de kop van Roberts kruiste, misschien wel hun beste kans van de tweede helft. 4

Erhun Oztumer - in een lange balwedstrijd die niet bij hem paste, hij worstelde om zich aan te passen aan de fysieke kant van het spel en kon geen ruimte vinden achter Ogogo en Godfrey. 2

Amadou Bakayoko – veel hardlopen maar weinig product. Schuldig aan het vertragen van het spel toen Walsall in de laatste fasen brak. 3
Daniel Agyei - zijn stroom naar het linkerkanaal veroorzaakte al vroeg problemen, dwingen James Bolton terug voordat curling in de opener. Zijn balgebruik en beweging zonder bal kunnen worden verbeterd. 5

Tyler Roberts (op 68) - had in de latere stadia kunnen scoren tegen zijn oude club, maar zijn kopbal werd getipt door McGillivray. 6

Shrewsbury

Craig MacGillivray – was misschien dichter bij Agyei's poging voor het doel gekomen, maar redde de late kopbal van Roberts. Kreeg niet de vriendelijkste ontvangst bij zijn terugkeer. 5

James Bolton - worstelde in het begin om Agyei's macht aan te kunnen en had niet zoveel vertrouwen om uitdagingen aan te gaan, maar hij hield in ieder geval zijn discipline. 5
Aristoteles Nsiala - uitstekend in de lucht en vroeg uitgeschakelde aanvallen. Zijn no-nonsense verdediging hield Walsall op afstand, terwijl meer geavanceerde teamgenoten niet bij de races waren. 9
Mat Sadler – tactisch ingetogener dan zijn centrale verdediger. Omdat hij een vleugelverdediger is van beroep, hij benadert zijn rol met meer voorzichtigheid en is misschien tevreden om territorium af te staan ​​om te voorkomen dat zijn tegenstanders achterop komen. 8
Junior Brown – normaal gesproken een aanvallende vleugelverdediger, maar hier kon hij de ruimte niet vinden om naar voren te rijden. Hield Bakayoko echter stil als dat nodig was. 6

Abu Ogogo – vocht op bepaalde momenten om de bal, maar toonde nooit echt de intentie om zich de centrale gebieden eigen te maken. 4
Ben Godfrey - solide genoeg, maar een beetje te veel op Ogogo. Op dit bewijs, Shrewsbury heeft misschien een andere speler nodig die vanuit de diepte kan creëren wanneer ze te maken krijgen met vergelijkbare verdedigende tegenstand. 5
Jon Nolan - normaal gesproken de enige man die aanvallen op het middenveld kan starten, maar vandaag was zijn invloed beperkt. 3

Alex Rodman – een of twee flitsen van creativiteit, inclusief een voorzet in de tweede helft voor Payne, maar grotendeels aan de rand van het spel. 5
Louis Dodds - bijna anoniem in aanvallende zin, maar de manier waarop hij terugging om een ​​laatste kans te maken op de inspanning van Edwards net voor de rust, belichaamde de arbeidsethos in dit team. 4
Stefan Payne – zag niet veel van de bal, maar had minstens twee duidelijke kansen, inclusief de penalty waaruit hij gelijk maakte. Maar hij heeft zijn regels bij een paar andere gelegenheden gepluisd. 6

Carlton Morris (op 76) - naast Payne in de hoop de drie centrale verdedigers te bezetten, maar te weinig baat. 4
Shaun Whalley (op 76) - een hoek die Brown aan de achterkant vond, opzij, hij had niet helemaal de gewenste impact. 5