Malta 0-4 Engeland Spelersbeoordelingen:Vardy's impact

Malta 0-4 Engeland – skysports.com

Een late doelpuntoverschot zorgde ervoor dat Engeland met 4-0 won van Malta in Ta' Qali, zelfs als hun optreden niet perfect was in spreuken tegen veerkrachtige oppositie. Hier zijn zes gespreksonderwerpen uit de wedstrijd.

Malta

Andrew Hogg - maakte een goede uitgestrekte redding om Sterling in de eerste twee minuten te ontzeggen, ging toen goed naar beneden om Kane's kopbal te stoppen. Zijn prestatieniveaus zakten echter in een slechte tweede helft en hij had het misschien beter gedaan voor het doel van Bertrand. 4

Steve Borg - heeft een groot deel van het spel uitstekend gevochten. Had dichter bij Kane kunnen komen voor het eerste doelpunt, maar direct schuldig aan een van de anderen. 6
Sam Magri - maakte een aantal tijdige onderscheppingen in de eerste helft en in de tweede, hij nam een ​​zeldzaam moment om zijn balkwaliteiten uit te drukken met een fatsoenlijk schot van afstand. Hij maakte echter een tamme verdedigende kopbal voor het eerste doelpunt en liet Welbeck voor het derde doel naast hem staan. 4
Andrei Agius - enkele goede kopballen in de eerste helft, maar was schuldig aan drie van de vier doelpunten. Beroep op buitenspel voor de eerste, gevangen in niemandsland voor de derde en vierde. 3
Zack Muscat – redde Zerafa een paar keer in de eerste helft met een aantal sterke uitdagingen. Toonde enige besluiteloosheid voor het eerste doelpunt, maar was verder onberispelijk. 5
Joseph Zerafa - had in de eerste helft moeite om Oxlade-Chamberlain aan te pakken. Verbeterde in de tweede toen hij een aantal goede blokken maakte en Schembri opzette voor een schot. Pech om te worden weggesleept. 5

Bjorn Kristensen – zette Bertrand goed onder druk in de eerste helft, helpen de dreiging van Engeland aan de linkerkant te ontkrachten en hen de ruimte te ontzeggen. Biedt echter niets in balbezit en was minder effectief in een centrale rol toen Ryan Fenech vertrok. 4
Ryan Fenech - had Alli sneller kunnen uitschakelen voor het eerste doelpunt, maar gaf Malta wat defensieve stabiliteit die ze misten toen hij vertrok. 6
Steve Pisani - soms overspoeld door Alli, Chamberlain en Walker. Een of twee goede langeafstandspassen naar Farrugia, maar de meeste van hen misten nauwkeurigheid. 3

Andre Schembri - werkte hard uit balbezit en Malta miste zijn persing nadat hij uitging. Zijn discipline betekende echter dat hij niet in de buurt van Farrugia kon komen of aanvallen, vroeg in de tweede helft een momentopname. 5
Jean Paul Farrugia - had beperkte mogelijkheden om te laten zien wat hij met de bal kon. Het ontbrak hem niet aan inzet, maar misschien miste hij het geloof dat zijn inspanning tot iets creatiefs zou kunnen leiden. 3

Ryan Camilleri (op 75) - volgde niet snel genoeg terug toen er een omzet in balbezit was. 3
Paul Fenech (op 83) - miste de verdedigende kwaliteiten die zijn naamgenoot bood. 4
Michael Mifsud (op 86) - een bewezen doelpuntenmaker, maar op 36-jarige leeftijd had hij niet de benen die dit soort wedstrijden nodig had. 4

Engeland

Joe Hart - snel van zijn lijn af als dat nodig is, maar kreeg geen schoten op doel. 5

Kyle Walker - maakte een aantal goede aanvallende runs om Chamberlain te steunen, dan Rashford in de laatste stadia. 7
Gary Cahill - dweilde hoge ballen op met minimale poespas, maar een balspelende centrale verdediger als John Stones was misschien meer geschikt voor de gelegenheid. 6
Phil Jones - zijn beste optredens zijn gekomen in smash-and-grab ontmoetingen, dus misschien was het instellen van het tempo vanaf de achterkant niet vanzelfsprekend. 5
Ryan Bertrand - bood niet de breedte om Sterling in de eerste helft te ondersteunen. Beloond voor het lef om van afstand te schieten met een beetje fortuin voor het tweede doelpunt. 5

Jake Livermore - miste de dynamiek om de speelrichting te veranderen, wat in de eerste helft een probleem werd. Noodgedwongen geselecteerd, in plaats van geschiktheid. 4
Jordan Henderson - schuldig aan het spelen van een te veel zijwaartse ballen in de eerste helft, maar hij kwam op de voorgrond in de laatste fasen. Het doel van Bertrand afgeslagen. 6

Alex Oxlade-Chamberlain - kreeg in de eerste helft een pak slaag van Zerafa en zag er levendig uit in balbezit. Had misschien vaker moeten worden gebruikt. 6
Dele Alli – sloot goed aan bij Kane in flitsen, maar maakte zich ook schuldig aan het op de bal blijven hangen in drukke gebieden. Engeland zag er vloeiender uit zonder hem. 5
Raheem Sterling – nam vroeg in de wedstrijd een-tegen-een de verkeerde beslissing en verloor zijn vertrouwen. Altijd geprobeerd om zijn rechtervoet naar binnen te snijden als de ruimte ergens anders was. 4

Harry Kane - kreeg tijdens de rust kritiek, maar had de grootste test voor Hogg in de eerste helft, scoorde vervolgens zijn twee kansen na de pauze. Een klinische voorstelling. 8

Marcus Rashford (op 45) – toonde vaardigheid en zag er de hele tweede helft levendig uit. Speelde een indrukwekkende pass naar Kane voor het vierde doelpunt. 8
Jamie Vardy (op 70) – zijn agressieve, directe runs van de bal verlengden het spel en opende mogelijkheden voor het middenveld. 9
Danny Welbeck (op 76) - injecteerde nog meer energie in de aanval van Engeland en maakte een slimme run om het derde doelpunt te scoren. 8