Chesterfield 1-2 Stanley Spelersbeoordelingen:Super Sean

Na een bruisende middag, Accrington Stanley versloeg 10-man Chesterfield met 2-1 dankzij doelpunten van Billy Kee en Mallik Wilks. Hier zijn zes belangrijke gesprekspunten uit een boeiend spel.

Chesterfield

Joe Anyon - maakte enkele goede reflexen in de eerste helft, het ontkennen van McConville bij een paar gelegenheden. In de tweede helft verslagen door twee goede treffers. 7

Scott Wiseman - maakte een of twee plunderende runs, hield het simpel in bezit. Deed voor beide goals niet al te veel verkeerd. Op het einde een verhitte confrontatie met fans aangegaan die in ieder geval een element van passie toont. 7
Sam Hird - maakte een laatste wanhopige uitdaging om Jackson te ontkennen en speelde over het algemeen op basis van veiligheid. 6
Zak Jules - hielp Kellett vaak verdedigend uit de problemen in de eerste helft. Ultrakritisch zijn, hij had misschien iets sneller kunnen sluiten voor de doelpunten. 6

Bradley Barry - overlapte elkaar goed in de eerste 60 minuten en was de beste speler van Chesterfield tot zijn vertrek. Zijn uitdaging was aantoonbaar stevig maar eerlijk en verdiende misschien geen rode kaart. 7
Louis Reed - had zijn rustige periodes, maar op zijn best toonde hij goede bewegingen in wijde gebieden en koos hij een aantal mooie passes. 6
Robbie Weir - iets van een zijwaarts passerende handelaar. Chesterfield zag er dynamischer uit toen hij werd vervangen door Sinnott. 4
Andy Kellett - verdacht defensief in de eerste helft en bood geen ruimte om dat goed te maken. Meer dreigementen vroeg in de tweede helft en wat plagende ballen erin, maar bood niet genoeg afgezien van die spreuk van 15 minuten. 4

Jordan Flores - kwam in de eerste helft op een aantal goalscorerende posities, maar benutte zijn halve kansen niet, evenmin bood hij de creativiteit die men had gehoopt. 4
Diego De Girolamo - droeg de bal naar voren met enkele kronkelende runs, maar zijn besluitvorming had beter gekund. 5
Krystian Dennis - won en scoorde de penalty en was een gewillige loper, maar gaf Chesterfield niet de dreiging die ze bovenaan nodig hadden totdat O'Grady opkwam. Moeite om beide centrale verdedigers te bezetten. 4

Chris O'Grady (op 73) - veroorzaakte problemen met zijn fysieke aanwezigheid en maakte een duidelijk verschil in de manier waarop het team speelde, ondanks het nadeel van de man. 8
Jordan Sinnott (op 73) - zag er vol energie uit. Verdient mogelijk meer speeltijd. 7

Accrington Stanley

Aaron Chapman - zijn distributie was een beetje aan de trage kant, vooral toen Chesterfield-vleugelverdedigers ver op het veld stonden, miste hij kansen om ontsnappingen te starten. Alleen verslagen door een penalty. 5

Janoi Donacien - had een uitstekende eerste helft waarin hij effectief naar voren kwam, maar had moeite om Kellett's runs kort na de pauze te verwerken. 5
Farrend Rawson - maakte een goede laatste interventie om Dennis al vroeg te ontzeggen en zag er de hele wedstrijd solide uit. 8
Mark Hughes - maakte een aantal goede back-post-klaringen en deed de eenvoudige dingen goed. Rustig effectief. 9
Jordan Thornily - had een moeilijk eerste uur, moeite om Barry aan te pakken. Opgenomen in de laatste fasen. 3

Jordan Clark - kwam niet consequent aan de bal, maar toen hij dat deed, zag hij er stralend uit, kundig en inventief. Sleutel tot de druk in de eerste 10 minuten. 7
Seamus Conneely - had al vroeg de touwtjes in handen, maar nam halverwege de wedstrijd af aan invloed, het weggeven van de penalty voor de gelijkmaker. 5
Liam Nolan - bood niet te veel voorwaarts vanwege het aantal aanvallende spelers op het veld, maar zet er een paar goede uitdagingen in. 5
Sean McConville - betrokken bij alles wat goed Accrington deed, maakte het doelpunt van Kee en had de pech dat hij zelf niet op het wedstrijdformulier kwam, meer dan eens door Anyon is ontkend. 8

Kayden Jackson - een gewillige hardloper, maar niet alles kwam voor hem, een schot naast schieten en een ander zien worden afgebogen. Hij heeft dit jaar tot nu toe betere wedstrijden gespeeld. 4
Billy Kee – won ondanks zijn geringe lengte veel in de lucht. Vervaagde vroeg in de tweede helft, maar nam zijn doelpunt voortreffelijk, een aanraking nemen om de bal te beheersen en een andere om beslissend af te ronden. 7
Tyler Hornby-Forbes (op 67) - zag er hongerig uit om naar voren te komen en mee te doen aan de aanval. Op een keer schoot hij toen hij in Clark had kunnen spelen, maar kwam aardig in de buurt. 6
Mallik Wilks (op 82) - zag er levendig uit in zijn korte tijd op het veld, wat genoeg was voor hem om een ​​weelderige winnaar te scoren, gekruld in de benedenhoek. 9