Sheff Utd 1-4 Leicester Spelersbeoordelingen:Ulloa onderschat?

Slimani viert feest – leicestermercury.co.uk

Een klinische tweede helft zag Leicester City naar de derde ronde van de League Cup gaan met een 4-1 overwinning op Sheffield United. Hoe beoordeelden de spelers van beide teams? Hier is ons oordeel.

Sheffield United

Jake Eastwood - kreeg in de eerste helft slechts één schot op doel. Maakte een goede redding van Gray, maar dat was halverwege een treble-salvo van 15 minuten in de tweede helft van de Foxes. 4

George Baldock - maakte een aantal behoorlijke aanvallende runs, maar zijn gebrek aan defensief bewustzijn was een probleem. Het bleef in de eerste helft onbestraft vanwege het verkwistende schot van Leicester, maar hij moest al snel boeten omdat hij zijn lessen niet had geleerd. 3
Keiron Freeman - maakte een aantal goede overlappende runs, combineren met Baldock alsof hij een andere rechts-backs was. Misschien maakte dit de mannen van Wilder kwetsbaar voor ontsnappingen. 4
Jake Wright - blokkeerde het schot van King in een solide eerste helft, maar leed al snel aan een gebrek aan bescherming op het middenveld. 3
Jack O'Connell - misplaatste een of twee passen in de eerste helft en had later moeite om het tempo van de games bij te houden. Misschien meer geschikt voor gecontroleerde prestaties waar hij meer tijd aan de bal heeft, zoals we zagen tegen Barnsley. 4
Daniel Lafferty - zijn voorwaartse aanvallen waren de sleutel tot de betere zetten van Sheffield United in de eerste helft, maar hij kon zich na rust niet op dezelfde manier opdringen. 4

Samir Carruthers - in de eerste helft, hij ging uitdagingen niet uit de weg en had een behoorlijke pop van bereik. Het spel ging hem na rust voorbij, echter. 4
John Lundstram - niet in staat om games op zijn gebruikelijke manier te besturen, mede door de aard van de wedstrijd. John Fleck moet zijn plaats op dit bewijs behouden. 3
David Brooks - toonde energie en jeugdige uitbundigheid, in de laatste 10 minuten een semi-terugslag op gang helpen brengen. Zou zijn techniek een beetje kunnen verbeteren, Hoewel. 6

Caolan Lavery - Scoorde het troostdoel, hoewel het de vraag is of hij van plan was te schieten. Tot die tijd kon hij niet helemaal in het spel komen, niet geholpen door zijn gebrek aan tempo en kracht. 3
Ched Evans - hield de bal niet lang genoeg vast om de middenvelders dichtbij hem te laten komen. De enige kans die hij in de eerste helft kreeg, greep hij. 3

Billy Sharp (op 62) - zijn overijverige persdrang toen hij voor het eerst opkwam, was niet in overeenstemming met zijn teamgenoten en Leicester benutte de resulterende gaten voor hun tweede. 4
Chris Basham (op 68) - had het moeilijk, een Franco Baresi-achtige run opzij. 4
Paul Coutts (op 68) - opende de zaken voor Sheffield United met zijn slimme beweging en scherpe passing. 6

Leicester stad

Ben Hamer - veel schoten waren recht op hem af. Ironisch, het doel en de meeste beproevingen waarmee hij te maken kreeg, waren niet bedoeld als een schot. Hij zal teleurgesteld zijn als hij niet de nul houdt. 5

Daniel Amartey – worstelde om de linkszijdige dreiging van Sheffield United buiten te sluiten in de eerste helft, maar zag er solide uit in de tweede, toen zijn passing ook verbeterde. 6
Harry Maguire - een typisch gecomponeerde weergave van de centrale verdediger bij zijn terugkeer naar zijn moederland. Kreeg de ontvangst die hij verdiende toen hij vertrok. 8
Christian Fuchs - paste zich soepel aan de rol van de centrale verdediger aan en deed het het eerste uur goed tegen Evans. 7
Ben Chilwell - een aantal longbrekende runs zorgden ervoor dat hij bij verschillende gelegenheden het laatste derde deel bereikte. Er waren echter tekenen dat zijn defensieve onvolkomenheden nog steeds aanwezig waren en dat hij nauwkeuriger onderzocht zou kunnen worden tegen oppositie van hogere kwaliteit. 5

Ahmed Musa - in de eerste helft maakte hij dankzij zijn snelheid een aantal goede runs, maar ze waren bijna altijd teleurgesteld door zijn slechte eerste aanraking. Hij verloor de moed echter niet en verdiende zijn doelpunt aan het einde van een verbeterde tweede helft. 6
Wilfred Ndidi – deed er goed aan om een ​​groot deel van de wedstrijd op het middenveld te blijven, ondanks de ruimte tussen de voorste vier en achterste vier. Zijn snelle sluiting hielp de laatste bal van Sheffield United scheef te trekken en het is misschien geen volledig toeval dat Leicester onder druk kwam te staan ​​nadat hij het veld had verlaten. 8
Andy King - werd halverwege de eerste helft even gepasseerd voor een spreuk, maar verbeterde gestaag en speelde een uitstekende pass in achter voor Slimani om het tweede doelpunt te scoren. 7
Demarai Gray - probeerde altijd dicht bij andere aanvallers te komen en tussen de linies te komen met zijn heldere runs. Zijn eindproduct was in de eerste helft beperkt, maar hij schakelde in dat opzicht al snel een versnelling hoger. 8

Islam Slimani - viel soms op het middenveld en koppelde het spel goed. Scoorde de tweede van Leicester en had een hattrick kunnen pakken zonder de buitenspelvlag. 9
Leonardo Ulloa – krijgt niet genoeg krediet voor zijn optreden in de tweede helft. Speelde een Crossfield-pass voor Gray's opener, won toen de luchtbal waarmee King in Slimani kon spelen en maakte daar lokbewegingen voor de laatste twee doelpunten. Een ondergewaardeerde vertoning. 8

Nampalys Mendy (op 77) – zag er een beetje roestig uit – zijn komst had mogelijk iets te maken met de late rally van de thuisploeg. 4
Josh Knight (op 81) - produceerde een uitstekend blok in de slotfase dat de Blades een schot op doel ontzegde. 6