Rochdale 2-0 Peterborough United Spelersbeoordelingen:indrukwekkend Rathbone

In de 500e wedstrijd van Keith Hill die de leiding had over Rochdale, zijn kant versloeg zaterdagmiddag Peterborough United terecht met 2-0 dankzij doelpunten van Calvin Andrew en Callum Camps. Dit zijn onze spelersbeoordelingen.

Rochedale

Josh Lillis - werd niet te hard gewerkt voor zijn schone lei, hoewel hij Maddison op 25 minuten ontkende, stop dan Miller's tamme bijna post-inspanning aan het begin van de tweede helft. 7

Harrison McGahey - een agressieve uitvoering waarin hij zelden aarzelde om zijn man vroegtijdig te sluiten. Op dit bewijs, we zien het beste van hem in een verdediging van drie man. 8
Donervan Daniels – hoewel hij geen openlijke of kostbare fouten maakte, hij misplaatste de vreemde kopbal en zijn passing was soms een tikkeltje te ambitieus, wat suggereert dat er dingen zijn om aan te werken. 6
Jim McNulty - negeerde de dreiging die Lloyd soms in de eerste helft uitte en liet de aanvallers nooit voorbij hem komen in de tweede. Toonde extra waardering voor de fans bij fulltime. 7

Joe Rafferty - zette in het begin een aantal uitstekende voorzetten in en kwam naar believen naar voren, zelfs in de laatste fase van de tweede helft toen Dale een voorsprong van twee doelpunten had om te beschermen. 8
Callum Camps - zorgde voor het evenwicht in de eerste helft waardoor de vleugelverdedigers omhoog konden duwen, al kwam zijn moment pas in de 37e minuut toen hij het tweede doelpunt greep met een indrukwekkende vrije trap. Genoten van een of twee ontsnappingsmomenten in de tweede helft. 8
Oliver Rathbone - uitstekend geëngageerde uitvoering. Bedekte altijd het linkerkanaal als Bunney opdook en was nooit verlegen om deel te nemen aan de fysieke kant van het spel, zelfs als dat betekende dat we in de tweede helft een vrije trap moesten weggeven. Rochdale zal zulke vertoningen van hem nodig hebben als ze uit de problemen willen komen. 9
Joe Bunney – toonde enorme energie om naar voren te komen en had meer van een of twee openingen aan de achterpaal kunnen maken. Schuldig aan te veel ruimte laten in de eerste helft. 7

Ian Henderson - niet per se een hoofdarchitect achter de voorsprong van twee doelpunten bij de rust. Had de betere openingen van Dale in de tweede helft, maar kon zijn schietschoenen niet helemaal krijgen. 5
Matt Done - toonde al vroeg een goede beweging in brede gebieden, maar zijn dag werd zeven minuten ingekort vanwege een blessure. 5
Calvin Andrew - heeft minder tempo dan de aanvallers van Peterborough, maar hij maakte dat goed door de bal onbaatzuchtig omhoog te houden en hard te werken voor het team. Produceerde een moment van sublieme technische kwaliteit met een indrukwekkende eerste aanraking voordat hij op 33 minuten in de opener schoot. Vervaagde een beetje in de laatste fasen omdat de aard van Dale's uitvoering niet helemaal bij hem paste. 7

Jordan Slew (op 7) - won een aantal vrije trappen dankzij zijn aanwezigheid en goede controle. Niet bepaald traag, maar had geen explosief tempo in zijn kluisje, wat zou kunnen verklaren waarom hij werd verwijderd toen het spel werd uitgerekt. 7
Matty Gillam (op 60) - gewillige loper maar een beetje rauw in termen van zijn passing, wat begrijpelijk is gezien zijn relatieve onervarenheid op dit niveau. 5
Kgosi Ntlhe (op 74) - voegde in de laatste fasen veel tempo en energie toe tegen zijn oude club - vergelijkbare kwaliteiten als Bunney, de man die hij verving als vleugelverdediger. 6

Peterborough United

Conor O'Malley - een slecht spel. Misschien gedeeltelijk schuldig aan het eerste doelpunt, maar zeker schuldig aan de tweede, met de stevige vrije trap van Camps recht op hem af. 2

Leo Da Silva Lopes - maakte een paar goede runs in de tweede helft en zette de voorzet voor Miller's kans, misschien wel de beste opening die een bezoekende speler het hele spel heeft gemaakt. 5
Steven Taylor - hij speelde geen vreselijke wedstrijd, maar men zou kunnen twijfelen aan zijn vermogen om het gevaar bij de bron uit te bannen. Niet zo atletisch als vroeger. 5
Jack Baldwin - te traag om te sluiten, vooral toen de aanvallers van Rochdale achter de vleugelverdediger kwamen. Moet groter worden en ontvankelijker zijn voor gevaar. 3
Andrew Hughes - worstelde in het begin om het combinatiespel van Rafferty en Andrew aan te kunnen en bood niet de nodige breedte om te compenseren. 3

Jermaine Anderson - de vreemde fatsoenlijke run maar uiteindelijk, hij vleide te bedriegen. Grant McCann was niet blij, met de middenvelder een van de drie mannen weggesleept bij de rust. 4
Anthony Grant – goed genoeg in het eerste half uur, maar worstelde om de ontsnappingen van de thuisploeg in de laatste fasen te stoppen. Leek iets van een zijwaarts passerende koopman. 4
Michael Doughty - vertrok na een zeer slechte eerste helft waarin hij te diep zakte. Geen wedstrijd die hij zich wil herinneren. 2

Marcus Maddison - liet flitsen zien van wat hij in de eerste helft kan doen, maar hij kon niet helemaal trouwen met zijn uitstekende dribbels met begrip van wat zijn teamgenoten aan het doen waren. 5
Jack Marriott - had snelheid van benen, maar niet snelheid van denken. Vaak op verschillende golflengten voor de speler die de bal passeert. 3
Danny Lloyd - had enkele levendige momenten en heeft veel tempo, maar heeft de keeper nooit getest. Zelden effectief verbonden met Marriott en Maddison. 4

Ricky Miller (op 45) – krijgt zelden de ruimte om te laten zien wat hij kan, maar schoot vaak vanuit onrealistische posities en probeerde te veel in zijn eentje te doen. Dwong een redding van Lillis op de dichtstbijzijnde paal vroeg in de tweede helft. 4
Idris Kanu (op 45) - leverde geen kwaliteitsleveringen en slaagde er niet in de keeper te testen. Op dit bewijs, de meesten hebben liever een speedboot dan Kanu… 3
Chris Forrester (op 45) – enkele fatsoenlijke aanrakingen aan het begin van de tweede helft en een late poging vanop afstand, die een redding van Lillis dwong. Moet mogelijk verder naar voren worden gebruikt. 5

[Rochdale 2-0 Peterborough United Spelersbeoordelingen:indrukwekkend Rathbone: https://nl.sportsfitness.win/sport--/voetbal/1002038841.html ]