Lincoln 0-0 Crawley Six Things:eendimensionale Imps

Imps raken Rhead te vaak - uptheclarets.com

Een man-of-the-match optreden van Lincoln-doelman Josh Vickers en een georganiseerd optreden van Crawley betekende een 0-0 gelijkspel tussen de twee teams bij Sincil Bank. Hier zijn zes dingen uit het spel.

Lincoln's goede start

De thuisploeg zag er in de beginfase dreigend uit, met hoge intensiteit drukken, kansen grijpen om vroege ballen in Matt Read te krijgen, wiens ogen oplichtten telkens wanneer bezit werd verkregen. Matt Green volley wijd op vier minuten, dan kort daarna, Michael Bostwick kopte over nadat Sean Raggett de corner van Jordan Maguire-Drew voor doel had geklopt.

Yorwerth het

Crawley keerde toen het tij. Josh Yorwerth viel een beetje dieper op Matt Rhead, de bevoorrading van de doelman afsnijden en Lincoln had niet de verbeeldingskracht om andere gebieden te gebruiken. Alex Woodard kan vaak passen om verdedigingen te ontgrendelen, maar onderdeel van een tweemansmiddenveld, hij speelde met discipline die zijn creatieve vrijheid beperkte, terwijl de aanvallende eenheid worstelde om verbinding te maken met tweede ballen.

De momenten van Crawley

Terwijl Lincoln langere en intensere periodes van druk had, Crawley waren meer bedreven in het omzetten van hun spreuken in tests voor de tegenpartij doelman. Josh Vickers was na zeven minuten klaar voor de taak, het ontkennen van Panutche Camara na een felle run rechts van Enzio Boldewijn. De Rode Duivels dreigden in flitsen langs de vleugels:nadat Jordan Roberts Neal Eardley links had gepasseerd, Camara schoof de bal naar Yorwerth, wiens stevige inspanning van de 30e minuut werd weggeduwd door de ex-Barnet-stopper.

Eendimensionale Imps

Jordan Maguire-Drew en Nathan Arnold waren in en uit de eerste helft verdwenen. Echter, hun terugtrekkingen ten gunste van Billy Knott en een andere grote spits, Ollie Palmer, verergerde in plaats van de problemen van Lincoln op te lossen. De middenvelders en verdedigers probeerden bij elke gelegenheid lange ballen, waardoor het verrassingselement wordt weggenomen.

Opportunistische Crawley

De kant van Harry Kewell was niet altijd van plan om aan te vallen, maar ze werden aangemoedigd vanwege het gebrek aan balans op het middenveld van Lincoln in de slotfase. Sean Raggett werd een paar keer betrapt door Roberts, die niet helemaal konden profiteren van goede posities, voordat Smith's dompelende 81e minuut volley werd weggeduwd. Panutche Camara deed het goed bij modeopeningen gezien de beperkte steun, zijn energie belichaamd door een krachtige run om de keeper nog in de 92e minuut onder druk te zetten - zijn doorzettingsvermogen zou zijn beloond als hij meer steun had gehad.

Kewell leren

De veel voorkomende vraagtekens rond ex-topvoetballers bij EFL-clubs is hun pragmatisme. Kewel, hoewel niet overal geliefd bij Crawley, toonde een goed begrip van wat er nodig was voor zijn partij om een ​​competitieve uitprestatie neer te zetten. Het niveau van tests voor beide keepers dicteert dat, tactisch, hij heeft veel gelijk.

Lincoln moet evolueren

Rhead werd naar de zijkant gebracht, vermoedelijk, om het spel van de kant in het laatste derde deel te verbeteren. Hoewel we daar al vroeg sporen van zagen, op dit niveau kan het zijn dat hij beter gebruikt kan worden als Plan B, in plaats van iemand die 90 minuten lang slaat. Hoewel Lincoln een competitieve start heeft gemaakt in de Football League, hun creativiteit en verbeeldingskracht laat te wensen over.