Notts County 2-1 Barnet Six Things:Bijen verlaten comeback te laat

Brisley gaat naar huis County's eerste – nottinghampost.com

Ondanks een pittige finale, Barnet verloor met 2-1 bij op promotie jagend Notts County, die naar de top ging dankzij doelpunten van Shola Ameobi en Ryan Yates. Hier zijn zes dingen uit het spel.

Barnets gebrek aan vertrouwen

In de eerste 70 minuten de uitploeg produceerde een optreden dat flitsen van belofte vertoonde, maar ontbrak uiteindelijk in inhoud en product. Al vroeg probeerden ze van achteren uit te spelen, maar het gebrek aan beweging van middenvelders en vleugelverdedigers bezorgde centrale verdedigers Ricardo Santos en Charlie Clough een dilemma. De veiligste optie, onder intense druk van Jon Stead en Ameobi, zou zijn om hun lijnen te wissen, maar dat zou indruisen tegen de managementinstructies van Rossi Eames. De jonge coach wil de kant weghalen van het Martin Allen-tijdperk met de lange bal. maar we zagen tekortkomingen in hun op balbezit gebaseerde benadering.

Direct spel van de provincie

De gastheren lieten zien dat direct geen vies woord is. Terwijl Barnet er niet in slaagde door te dringen met veel zijwaartse passen, Notts County had vaak maar één aanraking nodig om de centrale verdedigers onder druk te zetten. soms afkomstig van vrije trappen van doelman Adam Collin. Ze gingen door toen de rechterhoek van Robert Milsom door Ameobi in het doel werd geslagen, die werd aangekondigd als de scorer, zelfs als Brisley misschien de laatste hand had gehad. De Magpies zakten dieper na het doelpunt, maar ze zagen er altijd comfortabel uit. Milsom drukte Jack Taylor uit het spel, Carl Dickinson domineerde Ruben Bover fysiek, terwijl centrale verdedigers Richard Duffy en Brisley John-Louis Akpa-Akpro met gemak afhandelden.

Eksters aanval

Gesteund door luidruchtige thuisondersteuning, Notts County creëerde kans na kans voor een periode van 20 minuten in de tweede helft. Matt Tootle had verdedigend niet de meest comfortabele middag gehad, maar hij assisteerde voor het tweede doelpunt, de voorzetten van de rechtsback gingen naar de achterpaal van Yates. Stead walste vervolgens door de verdediging voordat Jorge Grant een oppas in 59 minuten skiede, daarna kreeg Stead een doelpunt buitenspel geoordeeld na het geanimeerde punt van Lewis Alessandra. De gastheren begonnen stevigheid te verenigen met een vrij vloeiend laatste derde spel en ze dreigden in opstand te komen.

Barnet's late golf

Krediet moet worden gegeven aan Eames, wiens tactische aanpassingen zijn zijde aanzienlijk verbeterden. Michael Nelson voegde de broodnodige ervaring toe aan de achterkant en het gebruik van drie centrale verdedigers gaf Santos en Clough meer opties in balbezit. waardoor ze door de voorste twee kunnen spelen. De sleutelman was Jamal Campbell-Ryce, die de enige speler was die altijd de bal wilde hebben:het feit dat zijn kant in de slotfase een halve kans had, was veel te danken aan zijn energie en gedrevenheid.

Vervanger Simeon Akinola, die in de 65e minuut een goede redding dwong van invaller Simon, speelde ook een rol samen met linksback David Tutonda, die altijd centraal stond in Barnets helderdere aanvalsmomenten. Het duo combineerde voor het doel, Tutonda oversteek naar Akinola, die van dichtbij finishte. De kant van Eames speelde met veel meer intentie in de laatste fasen en had de verdediging van Notts County op de touwen, maar toen Santos op de laatste ogenblikken over schoot, ze wisten dat ze hun kansen op een comeback hadden verspeeld.

Provincie moet meedogenlozer zijn

Dit was een les voor Notts County, die het spel op een gegeven moment in de tas leek te hebben. In toekomstige wedstrijden, ze moeten ofwel de intensiteit buiten de bal behouden die ze in de eerste 70 minuten lieten zien, of meedogenlozer zijn als de kansen op hun pad komen. Losbandigheid voor het doel tijdens een uitstekende tweede helft van 20 minuten kostte hen bijna en betere tegenstand zal hen laten boeten.

Bijen hebben balans nodig

We zagen in die laatste periode de technische bekwaamheid van deze Barnet-kant wanneer ze tijd aan de bal gaven, maar ze zagen er in de eerste 70 minuten veel minder comfortabel uit toen ze snel werden gesloten. Eames moet spelers introduceren die de fysieke gevechten kunnen winnen, zodat de meer delicate artiesten kunnen laten zien wat ze kunnen.