Fleetwood 0-0 Doncaster Five Things:het juiste resultaat

Cole had de keuze uit de kansen – zimbio.com

Devante Cole had de keuze uit de kansen toen play-offjagers Fleetwood Town met 0-0 gelijkspeelde met de degradatiebedreigde Doncaster Rovers in een gelijk opgaande wedstrijd op Highbury. Hier zijn vijf dingen uit het spel.

De heldere start van Fleetwood

De gastheren begonnen op de voorste voet. Met Harry Toffolo langzaam om te acclimatiseren aan de linkervleugel-back rol voor de bezoekers, Fleetwood exploiteerde de ruimte rechts. Ze genoten van een goed combinatiespel tussen Kyle Dempsey, die een stevig schot op Ian Lawlor sloeg, de mobiele Jordy Hiwula en Wes Burns, die voorschoof voor Cole's vroege kopbal bij de keeper. De laatste speelde op de rechtsback terwijl Amari'i Bell de linksback was, aangezien de controlerende aanwezigheid van Aiden O'Neill en George Glendon beiden in staat stelden om door te dringen tot het laatste derde deel, soms tegelijk.

Defensieve Donny

frontman van Doncaster, John Markies, werd in de eerste helft vanuit de lucht gedomineerd door Baily Cargill en Cian Bolger. Achter hem, de bezoekers hadden twee aanvallende middenvelders in James Coppinger en Tommy Rowe die in staat zijn in een expansief systeem, maar miste de fysieke kwaliteiten die nodig zijn voor Donny's defensieve benadering. Het ontbrak Rodney Kongolo en Jordan Houghton aan verbeeldingskracht bij hun passing, terwijl vleugelverdedigers Matty Blair en Toffolo op hun eigen helft werden teruggestuurd.

Tweede helft sterke stijging

Veel van het bovenstaande veranderde na de pauze. Terwijl de vleugelverdedigers van Doncaster meer naar voren kwamen, Burns en Bell trokken zich terug voor Fleetwood, die wat controle verloor nadat Aiden O'Neill was vertrokken. Kongolo had een poging om een ​​lus te maken net voordat Marquis - die gedurende 20 minuten tot leven kwam - een poging had omgeslagen.

Rollen omgedraaid

Net als Doncaster in de eerste helft, Fleetwood had af en toe een ontsnapping na de pauze - waarbij Cole nog een kans voor zich had - maar toonde niet veel intentie. Vervanger Ashley Hunter, die vaak de verdediging onder druk zette zonder de steun van zijn teamgenoten, leek soms de enige thuisspeler die de kwestie wilde forceren.

samengevat

Rovers-baas Darren Ferguson kan positieve punten putten uit aspecten van de prestaties van zijn ploeg in de tweede helft. Het was een behoorlijk punt voor de South Yorkshire-club, die hopen zich op dit niveau te stabiliseren. Fleetwood had misschien de betere kansen, maar vanwege het gebrek aan intentie toonden ze gedurende een groot deel van die tweede periode, ze kunnen weinig klachten hebben over het eindresultaat.