QPR 1-2 Fulham Six Things:kansen in overvloed

Fredericks pakt de opener – bbc.co.uk

Als QPR en Fulham meedogenlozer waren geweest voor het doel, we zouden het mogelijk kunnen hebben over een van de hoogst scorende wedstrijden ooit op het tweede niveau, in plaats van wat op papier leek op een standaard 2-1 overwinning voor de bezoekers. Dat kwam dankzij goals van Ryan Fredericks en Stefan Johansen, hoewel de blessuretijdstaking van Conor Washington een late schrik veroorzaakte. Hier zijn zes gespreksonderwerpen uit de wedstrijd.

De heldere start van QPR

Het voetbal van de gastheren gebruikte Idrissa Sylla's lichamelijkheid door hem er vroeg bij te betrekken, alvorens middenvelders in het spel te brengen. Dat plan werkte al vroeg goed met de geliefde Luke Freeman, het is niet verwonderlijk dat de levendigste artiest van de Rs. Hij zag een schot in de zevende minuut vanaf de rand van het strafschopgebied naast ketsen, dan zeven minuten later, de ex-Bristol City man samen met Massimo Luongo om Pawel Wszolek in het gebied te vinden, maar de Pool sleepte zijn schot naast.

Het middenveld van Fulham

De wedstrijd vertegenwoordigde een botsing van QPR's kracht en passie tegen Fulham's bezit en zwier. Toen middenvelders Johansen en Oliver Norwood naar voren kwamen, dat deed de uitploeg ook, die binnen het eerste half uur vooruit had kunnen gaan, gezien een iets meer laatste derde incisie, met name van spits Rui Fonte. Rechtsback Ryan Fredericks, die de poging van Jake Bidwell in de 29e minuut blokkeerde, was een drijvende kracht voor de Cottagers, het vertrouwen tonen om ofwel de flank aan te vallen of naar binnen te snijden, afhankelijk van waar de ruimte opende. Hij verdiende de opener te scoren op 37 minuten, zelfs als het via een wrede Jack Robinson-afbuiging kwam.

Omgekeerde vleugelverdedigers

Net zoals Fredericks in de eerste helft voor problemen zorgde door vanaf rechts in te grijpen, Ryan Sessegnon deed hetzelfde vanaf links in de tweede periode. Bij twee gelegenheden in een periode van vijf minuten, Sessegnon maakte een dart vanaf de linkerflank en stuitte op een voorzet van rechts bij de paal. Zelfs als hij bij beide gelegenheden niet kon scoren, de vloeibaarheid van zijn beweging vat de vrijheid samen waarmee hij speelt voor de Cottagers, die na de pauze veel ontsnappingen had. We zagen een gemengde twee minuten voor Fonte, die een slechte treffer nam nadat invaller Neeskens Kebano was gestruikeld door Joel Lynch, maar schakelde Johansen vervolgens in om een ​​indrukwekkende slag te scoren die de overwinning leek te behalen.

laat drama

Een pittige QPR hoewel anders gedacht, net als de negen minuten blessuretijd, twee minuten waarin de invloedrijke Matt Smith de bal neerhaalde voor mede-invaller Conor Washington om naar huis te porren. Smith maakte een enorme impact vanaf de bank, op weg naar een van de vele nauwkeurige leveringen van Freeman. Fulham's gebruik van de bal in die slotfase was paniek, met Ibrahima Cisse die Fonte vervangt om een ​​baan aan te duiden als het sluiten van de winkel. Dat werd voltooid toen Sessegnon en Tomas Kalas samen de bal van de lijn wisten te slepen in de slotfase, maar de weg had soepeler kunnen zijn.

Geen sigaar voor QPR

De kant van Ian Holloway zette een optreden neer dat hen zowel op hun slechtst als op hun best liet zien. De R's missen de tactische variatie om uit te dagen voor de play-offs, met zoveel groter gebudgetteerde kanten boordevol kwaliteit voor de boeg. Echter, de geest die ze toonden om de wedstrijd met 2-0 achter te laten, suggereert dat ze dit seizoen geen problemen zullen hebben, of.