Crewe 0-5 Carlisle Spelersbeoordelingen:Super Jones

Danny Grainger – newsandstar.co.uk

Dankzij een prachtig optreden in de tweede helft, Carlisle United raakte vijf voorbij Crewe Alexandra op Gresty Road. Dit zijn onze spelersbeoordelingen voor beide teams.

Crewe Alexandra

Ben Garratt - was misschien sneller neergekomen voor de eerste of was dominanter voor de derde, maar voor de andere drie kreeg hij weinig kans. Niet de belangrijkste reden waarom Crewe verloor. 3

Ryan Walker - vertrokken bij de rust, maar de tweede helft suggereerde dat hij niet de oorzaak was van Crewe's problemen. Carlisle's openingen in de eerste helft waren door het spel aan de andere kant gekomen - Walker deed niet al te veel verkeerd. 5
Michael Raynes - leed een rampzalige 90 minuten tegen zijn oude club, lijden aan spot van uitfans. Gaf de penalty weg voor de tweede, scoorde en eigen doelpunt voor de derde en leek de hele tijd kwetsbaar tegen het tempo. 1
Eddie Nolan - zijn worstelingen in de eerste helft hadden grotendeels te maken met de afstand tussen hem en de vleugelverdediger. Hoewel, hij speelde met een conventionele linksback naast hem in de tweede helft en was nog steeds slecht. 3

Ryan Wintle - Crewe's betere spel in de eerste helft kwam van rechts via Wintle, die een paar uitnodigende voorzetten binnenzwaaide en pech had dat er niet meer spelers in het strafschopgebied zaten. Zag er ongemakkelijk uit met het defensieve aspect van dingen, Hoewel. 5
Tom Lowery - miste de lichamelijkheid en discipline voor het soort rol dat hij kreeg. Er is geen ontkomen aan dat hij heel slecht speelde, maar hij is pas 19 en heeft een leidend hoofd naast hem nodig. 2
Conor Grant - zoals Lowery, hij heeft naam gemaakt door wat hij met de bal heeft gedaan en niet per se zijn tactisch inzicht. Een paar mooie passen in brede gebieden, maar weinig meer. 3
Callum Ainley – krijgt twee rollen die niet bij hem passen. Gevraagd om nummer 10 te spelen in de eerste helft, toen hij worstelde om de ruimte te vinden die hij nodig had, dan in een diepere rol in de tweede helft, waarvoor hij niet de kracht van het bovenlichaam had. Een getalenteerde speler, maar moet correct worden gebruikt. 2
George Cooper - het lijkt erop dat het managementteam heeft geprobeerd vijf behendige spelmakers effectief op het middenveld te krijgen. Cooper mist het tempo en de kracht die nodig zijn om vleugelverdediger te spelen, waar hij worstelde in de eerste helft, hoewel hij anoniem was, zelfs nadat hij in een meer natuurlijke positie was beland. 2

Chris Porter – uit frustratie, hij viel vaak diep om te proberen het spel te linken, maar als gevolg daarvan had hij moeite om in doelpuntenposities te komen toen de bal naast ging. Weer een speler die niet naar huis keek. 3
Chris Dagnall – moeilijk te bevatten hoe een team met twee spitsen die samen 284 doelpunten in hun carrière hebben, er zo verstoken uitziet van aanvallende ideeën. Dagnall was volledig geïsoleerd. 4

Harry Pickering (op 45) - was niet direct schuldig aan een van de doelpunten in de tweede helft, maar zag er nerveus uit in balbezit. 3
Owen Dale (op 58) - miste het geloof om de bal naar voren te dragen en Crewe het veld op te krijgen. 3
Sam Stubbs (op 59) kreeg in dat laatste half uur verwaarloosbare bescherming, maar elke bal tussen hem en Raynes ging rechtstreeks door naar een aanvaller van de tegenstander. 2

Carlisle United

Shamal George - de huurling van Liverpool was grotendeels onbezorgd, maar was snel van zijn lijn af en zag er niet zo gevoelig uit voor een gekletter als Bonham soms heeft. 6

James Brown - zijn bal langs de lijn leidde naar het openingsdoelpunt en hij ontzegde Cooper elke ruimte in de eerste helft. Toonde veel energie in een solide shift. 7
Clint Hill - viel de bal niet zo vaak aan als zijn partner, maar toonde het geweldige leiderschap waar hij bekend om staat. De trainingsfocus van de ex-QPR-verdediger en de invloed van de kleedkamer zouden Carlisle nieuwe inspiratie kunnen geven. 8
Tom Parkes – leek meer op de Tom Parkes die promotie won bij Bristol Rovers dan degene die we vorig seizoen bij Orient zagen. Zijn voorvoet, no-nonsense verdedigen was de sleutel tot Carlisle's dominantie in de tweede helft. 9
Danny Grainger - niet elke dag scoort je linksback je eerste twee goals en levert de corner voor de derde. De vreemde slip opzij, dit was het optreden van een kapitein. 8

Kelvin Etuhu, Luke Joyce en Mike Jones - in de tweede helft, dat centrale trio heeft bijgedragen aan een van de beste optredens die deze blog ooit heeft gezien. Zelfs toen Carlisle een aanwijzing had om te beschermen, op geen enkel moment leunden ze achterover om energie te besparen, ze drukten Crewe lange tijd op hun eigen helft en boden geen uitweg. Daarvoor krijgen ze alle drie een 10

Nicky Adams – Niet alles ging in het begin voor hem weg, maar het indrukwekkende aspect van zijn optreden was dat hij altijd de bal wilde hebben. Zijn denksnelheid was opmerkelijk en tegenstanders werden tot hem aangetrokken, waardoor hij de bal scherp voor anderen kon afleggen en de aanvallen in beweging kon houden. Pech om geen doelpunt te pakken. 9
Reggie Lambe - een vleugelspeler van beroep, maar zorgde voor het tempo, vasthoudendheid en afwerkingscapaciteiten die je zou verwachten van een gevestigde centrumspits. De manier waarop hij Raynes lastigviel om de penalty te winnen, belichaamde een uitstekende vertoning. 10
Shaun Miller - zette de beste prestatie neer die een spits zou kunnen zonder te scoren. Zijn onbaatzuchtig rennen zette de toon voor deze teamprestatie, de ex-Morecambe-man die voor het eerst de kanalen uitstekend beheert. Hij domineerde Raynes en zorgde voor geweldig hold-up spel. 9

Jamie Devitt (op 68) - schoof de bal door voor het doel van Lambe. 8
Hallam Hope (op 77) - zijn rauwe tempo benutte Crewe's gaten aan de achterkant, wat leidde tot het vijfde doelpunt op het fulltime fluitsignaal. 7