Portsmouth 1-1 Plymouth Spelersbeoordelingen:Songo'o en Stevens maken indruk

Jervis knikt in de opener – bbc.co.uk

De tap-in van Gary Roberts in de tweede helft maakte de kopbal van Jake Jervis in de eerste helft ongedaan, wat een verdiend 1-1 gelijkspel betekent tussen Portsmouth en Plymouth in Fratton Park - maar hoe beoordeelden de spelers van beide teams?

Portsmouth

David Forde - gecomponeerd in balbezit, maar werd niet overdreven getest. Misschien teleurgesteld dat je geen schone lei hebt gehouden. 4

Gareth Evans - verloor de strijd met Kennedy, zowel in de aanvallende als de verdedigende fase van het spel. 4
Christian Burgess - een of twee onbezonnen tackles, maar was aantoonbaar inventiever in balbezit dan de twee centrale middenvelders. 6
5 Matt Clarke – duwde af en toe diep in de tegenpartij en speelde de steekpass naar Bennett voor de gelijkmaker. 7
Enda Stevens - De beste zetten van Portsmouth kwamen van links en hij was altijd betrokken. In de lucht geslagen door Jervis voor de opener. 8

Danny Rose - toonde terecht voorzichtigheid in zijn positie vanwege de vooruitgeschoven positie van beide vleugelverdedigers en bewoog de bal goed. 7
Michael Doyle - zette zichzelf om maar speelde een te veel zijwaartse of achterwaartse passen, wanneer er kansen waren om druk uit te oefenen. 4

Carl Baker - had moeite om in het spel te komen vanwege een gebrek aan tempo en liet Evans verdedigend geïsoleerd achter. Hij dwong een eenvoudige stop van McCormick met een inspanning van lange afstand in de tweede helft. 2
Gary Roberts – ging uitdagingen niet uit de weg als er kansen waren om te scoren, zoals we zagen voor de gelijkmaker. Had een rebound in de eerste helft moeten omzetten. 7
Kyle Bennett - toonde flitsen van creativiteit. Altijd geprobeerd om in de eerste helft van spel te wisselen, daarna goed gecombineerd met Stevens na de pauze. 7

Kal Naismith – dreef in de tweede helft vaak naar links om Bennett en Stevens te steunen. Een of twee gevaarlijke momenten, maar niet het brandpunt dat Pompey nodig had. 5

Conor Chaplin (op 66)
Jamal Lowe (op 78)

Plymouth Argyle

Luke McCormick - een of twee nerveuze morsingen in de eerste 60 minuten en hadden beter moeten doen voor de gelijkmaker. Enkele eenvoudige vangsten later. 4

Oscar Threlkeld – groeide na een nerveuze start de eerste helft in, maar het had sneller kunnen zijn om de linkse dreiging van Stevens en zijn compagnie een halt toe te roepen. 4
Yann Songo’o – constant alert op gevaar, snel uitslapen. Een tikje uitslag voor het doel van Pompey, maar hij was verder uitstekend. 9
Sonny Bradley - tijdens de rust uitgeschakeld vanwege zijn vroege knock-out. De onwil van Portsmouth om over te steken betekende dat zijn luchtvaardigheid niet zo vaak op de proef werd gesteld als gewoonlijk. 7
Gary Sawyer – solide prestaties. Zet een mooie voorzet in voor de opener van Jervis, maar liet andere eerste helft uitstapjes op de flank naar Kennedy. 7

Antoni Sarcevic - niet in staat zijn gebruikelijke aanvallende invloed uit te oefenen in een onnatuurlijke rol. Raakte zelden de bal. 4
David Fox - liet zijn gebruikelijke pass-vaardigheid niet zien, maar deed de verdedigende kant van het spel goed. 6

Jake Jervis - versla Stevens in de lucht voor de backpost-opener, maar droeg verder weinig bij. 4
Graham Carey - zijn nauwkeurige passes en subtiele bewegingen droegen bij aan de betere openingen in de eerste helft van Plymouth, maar hij was er niet zo vaak bij betrokken als hij had gewild. 5
Matthew Kennedy – al vroeg levendig en na een kronkelende 35e minuut in het strafschopgebied, een schot in het zijnet sloeg. Niet zo invloedrijk in de tweede helft, maar altijd hard gewerkt om Evans te stoppen. 6

Ryan Taylor - worstelde in de rol van eenzame spits, had in de tweede helft meer steun mogen krijgen. 2

Jakub Sokolik (op 45) – opereerde met meer positionele voorzichtigheid dan Songo’o, maar was even effectief. 8
Connor Smith (op 68)
Craig Tanner (op 81)

[Portsmouth 1-1 Plymouth Spelersbeoordelingen:Songo'o en Stevens maken indruk: https://nl.sportsfitness.win/sport--/voetbal/1002039160.html ]