Crewe 5-0 Grimsby Spelersbeoordelingen:Cooper krijgt een 10

Dagnall schitterde voor de Spoorwegmannen - maar wie nog meer?

Eerste helft braces van George Cooper en Chris Dagnall, samen met een laat doelpunt van Callum Cooke zag Crewe Alexandra een 5-0 sloop van Grimsby Town opnemen. Maar hoe beoordeelden de spelers van beide teams?

Crewe Alexandra

Ben Garrett - hoefde niet hard te werken voor zijn schone lei. Dwaalde Osborne een paar keer in de eerste helft en redde goed van Asante. 7

Oliver Turton - zelden defensief getest vanwege Grimsby's gebrek aan breedte en speelde een relatief bescheiden rol in de prestaties van Crewe. 6
George Ray - als zijn conditie voor zaterdag in het geding was geweest, het was niet te zien op de dag. 8
Ben Nugent – ​​solide prestaties. Vaak lastiggevallen door Jones en Asante in de tweede helft, maar vol vertrouwen een-tegen-een afgehouden. 7
Jon Guthrie - had de neiging om dicht bij Nugent te blijven. Hij was solide in de eerste helft maar gaf na rust ook een kwartier te veel ruimte aan Bolarinwa. 6

James Jones - kwam naar voren toen de juiste momenten zich voordeden, maar deed dat van diep. Snel naar tweede ballen in een onbaatzuchtige, energetische weergave. 7
Danny Hollands - patrouilleerde uitstekend op het middenveld, het weigeren van Grimsby ruimte voor de verdediging. Als de tegenstanders een speler van zijn tactische discipline hadden, ze hadden het misschien beter gedaan. 8
George Cooper - het juweel in een hardwerkende kroon. Vond in de eerste helft hectares ruimte aan de linkerkant, maar benutte het maximaal. Sleutel tot al het goede dat Crewe deed en twee doelpunten maakte, inclusief een sublieme vrije trap. 10
Callum Cooke - zijn maffe dribbel in twee minuten zorgde voor Cooper's opener, voordat hij zijn doelpunt op 87 kreeg. In de tussenliggende 85 minuten, het was moeilijk te geloven dat hij pas vorige week zijn professionele debuut maakte. 8

Chris Dagnall - goede beweging in de eerste helft en goed voor zijn doelen. Zijn ervaring en knowhow in het laatste derde deel schenen door. 9
Jordan Bowery - gekoppeld spel uitstekend in de eerste helft. Rustiger in de tweede helft, maar had nog steeds een raspende volley kunnen scoren en de hele tijd hard hebben gewerkt. 8

Zoumana Bakayogo (op 77) - gebruikte zijn lichamelijkheid goed in zijn korte tijd op het veld. 6
Alex Kiwomya (op 83) - zorgde voor extra snelheid en werd enthousiast ontvangen door supporters bij zijn binnenkomst. 6
Callum Ainley (op 84) – niet voor het eerst in zijn korte carrière tot nu toe, Ainley maakte indruk vanaf de bank. Hij nam het op tegen verdedigers, won vrije trappen en zorgde voor het late doelpunt van Cooke. 7

Grimsby Town

James McKeown - dekte zichzelf niet in glorie in de eerste helft, vooral voor het openingsdoelpunt. Maakte een paar goede reddingen na de pauze, waaronder Cooper's volley vanuit de middencirkel. Dat zou de hattrick van de man zijn geweest, sport bederven… 4

Ben Davies - op 35-jarige leeftijd vraagt ​​het veel van hem om als aanvallende vleugelverdediger te spelen en snel een verdedigende positie te herstellen. In de eerste helft veel te vaak uit de toon gevallen. 2
Shaun Pearson - deed het goed op Bowery na de pauze, maar het kwaad was al geschied. 4
Danny Collins - gaf de bal weg voor het vijfde doelpunt en was de hele tijd bang. 2
Gavin Gunning - kostte Grimsby op dit moment te veel goals en maakte laat een onnodige overtreding op Ainley. 2
Danny Andrew - een voorzet uit de naamregel die leidde tot het schot van Osborne was het enige lichtpuntje van de linksback in een slechte 45 minuten, waardoor hij er bij de pauze vandoor ging. 3

Chris Clements – zwaar betrokken bij een behoorlijke periode aan het begin van de tweede helft, maar door de rest van het spel, zijn fysieke en mentale kwetsbaarheden werden blootgelegd. 3
Brandon Comley – overal anoniem – toen de tweede helft begon, het zou je vergeven kunnen zijn om te controleren of hij een van de drie vervangers was ... 1
Jamey Osborne - zoals Clements, behoorlijk in balbezit tijdens de betere spreuken van Grimsby en dwong Garrett tot twee stops in de eerste helft. Zonder de bal, zijn bijdrage was twijfelachtig. 4

Adi Yusuff – soms in de eerste helft, hij zou de bal een moment of twee vasthouden voordat hij last kreeg van een gebrek aan steun. De arbeidsethos had beter gekund. 4
Callum Dyson - leek verloren in de eerste helft. Leek bang om uit te dagen voor de bal en kon hem niet vasthouden toen hij een pass kreeg. Bij de rust terecht vertrokken. 1

Tom Bolarinwa (op 45) - geen eindproduct, maar het feit dat hij naar de bal rende en dingen probeerde te laten gebeuren, maakte hem tot een van Grimsby's beste spelers van de dag. 6
Akwasi Asante – werkte hard en had het beter kunnen doen met twee kansen binnen 30 seconden. 6
Sam Jones (op 45) - lastiggevallen Crewe's verdediging gedurende de tweede helft. Zijn prestatie had onder normale omstandigheden misschien geen 7 verdiend, maar hij toonde de wens om tot het einde voor de bal te blijven vechten, in tegenstelling tot zijn teamgenoten. 7