Blackburn Rovers 2-0 Charlton Athletic Spelersbeoordelingen:solide Smallwood

9 voor Smallwood – rovers.co.uk

In een goed geboorde uitvoering van efficiënt persen, klinische afwerking van Blackburn zorgde ervoor dat ze een 2-0 overwinning behaalden op een eendimensionale Charlton-kant. Dit zijn onze spelersbeoordelingen van het spel.

Rovers

David Raya – redde voor rust één-op-één van Reeves en stopte ook kort na rust de curlingpoging van de middenvelder van net buiten het strafschopgebied. Behandeld het brood en boterwerk met gemak en straalde vertrouwen uit, die zich door het team verspreidde. 9

Ryan Nyambe - liet Marshall in het eerste half uur op zijn zwakkere rechtervoet zien, vervolgens stopte DaSilva in zijn sporen in de tweede helft. Heeft in de toekomst niet zoveel geboden als waartoe hij in staat is en sommige van zijn beslissingen in balbezit waren misschien beter geweest. 7
Paul Downing - zag er in de eerste helft beheerst uit in balbezit. Geen voet verkeerd gezet, hoewel hij na de pauze verrassend zelden werd onderzocht. Zonder Downing te bekritiseren, de schone lei had grotendeels te maken met het zijwaartse spel van Charlton en het verdedigende werk dat werd voltooid door degenen voor hem. 6
Charlie Mulgrew - bij een zeldzame gelegenheid toen Williams werd geslagen, hij was als eerste bij de dichtstbijzijnde post voor een snelle ontruiming. Zijn vrije trap van 30 minuten vond zijn weg via een afbuiging op Best, maar zijn luchtvaardigheid werd na de pauze niet getest. 7
Derrick Williams - niet getest door Clarke in het eerste half uur en hield Marshall ronduit in zijn zak nadat de vleugelspeler naar rechts ging. Zelden brak naar voren, maar dat was niet nodig toen Blackburn de leiding nam. 8

Corry Evans - een solide prestatie waarin hij Aribo snel afsloot, marshall, DaSilva of een speler die probeerde het laatste derde deel te bereiken. Een tikkeltje beperkt in bezit, maar voor de klus die voor ons ligt, hij was volmaakt. 8
Richie Smallwood - altijd snel om uitdagingen aan te gaan en voorzag de verdediging van uitstekende bescherming. De enige vraag is of de samenwerking tussen Evans en Smallwood Blackburn genoeg creativiteit zal geven in toekomstige wedstrijden, vooral als ze niet op voorsprong komen in de eerste helft. 9

Craig Conway - kende een rustige start omdat de discipline van Charltons brede mannen de hoeveelheid balbezit die hij kon ontvangen beperkte. Groeide aan invloed na de opener toen de ruimte openging en hij een bedreiging vormde bij de pauze in de tweede helft. 6
Bradley Dack - misschien wel de slimste aanvallende speler van Blackburn voorafgaand aan de opener, altijd vol intentie in de overgangsfasen van het spel. Na 18 minuten de bal wijd te hebben gespoten, hij kon niet helemaal contact maken met de retourbal. Vervaagd na de pauze. 6

Dominic Samuel – toonde veel energie, maar niet zo meedogenloos als we eerder in het seizoen hebben gezien en werd net voor het uur samen met Antonsson afgevoerd. 5
Marcus Antonsson – drukte goed op het linkerkanaal en zette net voor halverwege de eerste helft een uitnodigende voorzet neer, maar zijn teamgenoten konden geen contact krijgen. Had misschien betere games gehad in termen van wat hij met de bal doet. 6

Joe Nuttall (op 59) - jaagde op verloren zaken en combineerde goed met Graham voor het tweede doelpunt in blessuretijd. 7
Danny Graham (op 59) - altijd blij om een ​​centrale verdediger terug te jagen als ze op de andere helft kwamen en zijn werktempo werd beloond toen hij de tweede scoorde met een kopbal van de achterpaal. 8
Willem Tomlinson (op 68) - schoof met minimale ophef naar het middenveld van vier man en zette een solide defensieve verschuiving in. 6

de verslaafden

Ben Amos - liet de enige twee schoten op doel die hij tegenkwam binnen en had voor beide doelen meer commandant van zijn gebied kunnen zijn. 3

Chris Solly - zag er solide genoeg uit, maar beperkt in termen van wat hij met de bal kan doen. De afgestudeerde van de academie is nu acht jaar professional bij de Valley en sommigen hebben het gevoel dat zijn carrière stagneert. 4
Ezri Konsa - koos een of twee mooie crossfield-ballen uit en liet Antonsson zelden voorbij hem komen, hoewel hij het misschien beter had gedaan voor het tweede doelpunt. 5
Jason Pearce - een welkome terugkeer van een blessure, altijd op zoek naar de strijd. Halverwege de eerste helft beschuldigd van het bevuilen van Samuel in het strafschopgebied, maar de scheidsrechter wuifde hoger beroep weg. Moeite met het tempo van Nuttall in de slotfase. 6
Jay DaSilva - kwam in de eerste helft niet zo veel naar voren als hij zou willen vanwege het compacte karakter van Charltons systeem. Door het ontbreken van een natuurlijke linksbuiten in de tweede helft nam hij meer het stokje over en probeerde hij voor breedte te zorgen. maar kon niet helemaal aansluiten bij zijn teamgenoten. 5

Joseph Aribo – één levendige run in de tweede helft, maar dat deed hij niet vaak genoeg. Moeite om zich op te dringen in het spel en het kan zijn dat Charlton de beet van Ahmed Kashi miste. 3
Jake Forster-Caskey - een paar goede passes naar wijde gebieden en hij wilde in de eerste helft zijn deel van het verdedigende werk graag doen. Soms moest hij na rust wat avontuurlijker zijn in zijn passing - hij liet zien dat hij een diagonale bal in zijn locker heeft. 5

Billy Clarke - maakte niet de grootste indruk in zijn 27 minuten op het veld. Over geschoten van net buiten de doos, vijftien minuten later, alvorens te vertrekken wegens een andere blessure. 3
Ben Reeves - sloot goed aan bij de belangrijkste spits in flitsen, combineren met Best voor een representatieve kans voor de rust, maar zijn poging miste kracht. Dwingde kort na rust nog een redding af van Raya met een curlingpoging. 6
Mark Marshall - worstelde om Nyamba in de vroege stadia te verslaan, dan Williams toen hij naar rechts bewoog. Besteed te veel tijd aan het dreigen voorbij zijn vijandige vleugelverdediger te barsten, maar zette zijn geld zelden op de plaats waar zijn mond is, voornamelijk vanwege zijn aandringen op het gebruik van alleen zijn linkervoet. 2

Josh Magennis – leed al vroeg aan een gebrek aan ondersteuning. Toen hij naar een brede linkerrol ging, hij keek niet naar huis. Moet aan het einde van kruisen komen, niet vast komen te zitten in grote gebieden bij het spelen van passen van vijf meter. 3

Leon Best (op 27) - iets van een pantomime-schurk vanwege zijn vergeetbare vorige spreuk. Minder vergeetbaar was zijn eigen doelpunt binnen drie minuten na het ingaan van de strijd, hoewel hij de bal voor Reeves grote kans deed flick. 3
Karlan Ahearne-Grant (op 78) - een run van diep in het rechterkanaal, maar hij was verdrongen. 4

[Blackburn Rovers 2-0 Charlton Athletic Spelersbeoordelingen:solide Smallwood: https://nl.sportsfitness.win/sport--/voetbal/1002038809.html ]