Crystal Palace 3-0 Arsenal Spelersbeoordelingen:Teamspeler Townsend

Milivojevic viert feest met Benteke – mirror.co.uk

Doelpunten van Andros Townsend, Yohan Cabaye en Luka Milivojevic bezorgden Crystal Palace een verbluffende 3-0 overwinning op Arsenal, maar wat hebben we geleerd van het spel?

Crystal Palace

Wayne Hennessey - redde de inspanning van Elneny en de kopbal van Gabriel in de eerste helft. Goede distributie. 7

Joel Ward - liet Monreal in de eerste helft een paar keer voorbij hem komen, maar was verder solide. 7
Martin Kelly - een uitstekende ontruiming in de zes-yard-box van Bellerin's eerste helft voorzet. Enkele goede verdedigende kopballen. 8
Mamadou Sakho - toonde grote moed om de poging van Sanchez in de eerste helft te blokkeren in een heerszuchtige vertoning. 9
Jeffrey Schlupp - hield Walcott stil in een gedisciplineerde vertoning. Eén keer de bal weggegeven in een gevaarlijk gebied voor de rust. 7

Jason Puncheon - assisteerde Townsend voor de opener. Speelde dieper dan normaal verwacht, maar deed zijn werk voor het team. 7
Luka Milivojevic - maakte een aantal goede onderscheppingen en kreeg ruimte voor de verdediging, dwingt Ozil weg van de gevaarlijke gebieden die hij graag bezet. De penalty goed genomen. 9
Yohan Cabaye - hij is altijd in staat geweest tot die supertechniek voor Palace's tweede, maar Cabaye vocht ook meedogenloos zonder de bal. 9

Wilfried Zaha - genoot van een geweldige tweede helft waarin hij Monreal voor de lol versloeg. Zet Cabaye op voor de tweede. 8
Christian Benteke – gebruikte zijn kracht en slimme positionering om luchtballen te winnen uit de trappen van Hennessey, waardoor hij een goed aanspreekpunt is. De beoordeling had hoger kunnen zijn met meer tempo en betere opnamen. 7
Andros Townsend - had de hand bij alle drie de doelpunten, inclusief het scoren van de eerste en hielp Schlupp Walcott stil te houden. Een heerlijk complete voorstelling. 10

James McArthur (op 74)
Mathieu Flamini (op 82)
Damien Delaney (op 88)

Arsenaal

Emiliano Martinez – een goede eerste 10 minuten, trapte de bal vervolgens onnodig uit het spel en verloor alle vertrouwen. Gaf een penalty weg voor het derde doelpunt. 2

Hector Bellerín - een paar van zijn voorzetten vereisten de laatste ontruiming en hij raakte een back-post volley. Slechte prestaties, maar verdienden het niet om uitgejouwd te worden nadat ze tegenover uit-fans stonden. 4
Shkodran Mustafi - kon geen van de tackles winnen waar hij voor ging. Verloor al het vertrouwen bij de verdediging die hij eerder in het seizoen had. 2
Gabriel Paulista - zijn besluiteloosheid kostte Arsenal in de opener. Een kopbal in de eerste helft vereiste een simpele redding van Hennessey. 3
Nacho Monreal – een paar fatsoenlijke runs in de eerste helft bij aansluiting op Sanchez, maar hij werd consequent verslagen door Zaha in de tweede helft. 3

Granit Xhaka - zijn enige goede pass was een crossfield-bal voor het schot van Welbeck. Leverde niet de vereiste agressie. 2
Mohamed Elneny - met twee zittende middenvelders, Arsenal had geen derde man lopers die bereid waren om de laatste derde plaats in te rijden. Elneny's schot in de achtste minuut dwong Hennessey een goede redding af. 2

Theo Walcott - anoniem gedurende zijn 69 minuten durende weergave. 1
Mesut Özil – leek gewoon niet geïnteresseerd. Arsenal moet meer snelheid toevoegen in de centrale gebieden. 1
Alexis Sánchez – drie redelijke schoten in de eerste helft, een paar goede ballen voor Monreal en een voorzet in de tweede helft voor Bellerin. Nergens in de buurt van zijn gebruikelijke normen, maar nog steeds de beste speler van Arsenal. 5

Danny Welbeck - uitgehongerd van dienst, zijn enige moment komt in een geïmproviseerde, matige inspanning in de eerste helft. 2

Aaron Ramsey (op 59) – McLintock, Adams, Vieira… Aaron Ramsey? Het feit dat een invaller de laatste 20 minuten het best geplaatst was om de aanvoerdersband op zich te nemen, is nogal onthullend. 4
Olivier Giroud (op 60) – Won een paar kopballen, maar geen van zijn teamgenoten gokte op de ruimte. 6
Alex Oxlade-Chamberlain (op 69) - zag er goed uit in zijn korte periode en had waarschijnlijk moeten beginnen. 6