Sheff wo 1-1 Huddersfield Zes dingen:Quaner's impact

Danny weert de uilen af ​​– telegraph.co.uk

Na een strakke play-off halve finale tweede etappe in Hillsborough, Huddersfield Town is door naar de finale met een penalty shootout overwinning. Maar wat hebben we van het spel geleerd?

Voorzichtige uilen

Deze blog was van mening dat de lof die Sheffield Wednesday kreeg voor hun defensieve prestaties in de eerste etappe een beetje genereus was. Het argument was dat ze zouden gaan aanvallen zodra ze thuis waren, maar dat gebeurde niet. Het grote gat tussen hun middenveldkwartet en hun voorste twee, Fernando Forestieri en Steven Fletcher hebben geen kwaliteitsservice mogelijk gemaakt, hoewel de laatste een schot van de zesde minuut had dat werd geblokkeerd door Michael Hefele.

Huddersfield's bezit

De kant van Carlos Carvalhal kon de pers niet volhouden met slechts twee mannen op de andere helft, dus Huddersfield centrale verdedigers Hefele en Christopher Schindler hadden tijd aan de bal met Jonathan Hogg die inviel. De bezoekers creëerden de beste kans op 25 minuten toen de energieke Nahki Wells het linkerkanaal in rende en voor Izzy Brown overstak, die van dichtbij naast de paal schoot. De Terriers hadden meer van de bal in een krappe eerste helft zonder duidelijke favoriet.

Fletchers grote moment

De aanvaller van Sheffield Wednesday kreeg tijdens de rust kritiek vanwege zijn gebrek aan mobiliteit. veel fans suggereerden dat de hoofdcoach hem zou moeten vervangen door Jordan Rhodes. Hij ging een eindje op weg om zijn twijfelaars zes minuten na de pauze te beantwoorden, toen hij bij de achterste paal boven Schindler sprong om een ​​uitstekende voorzet van Barry Bannan in de verre hoek te koppen.

De impact van Quaner

Huddersfield reageerde goed met Wells en Elias Kachunga die binnen zeven minuten na Fletcher's opener dichtbij kwamen. Hun gelijkmaker was echter te danken aan de komst van Collin Quaner, die met snelheid en kracht naar binnen sneed en zijn pull-back voor Wells werd per ongeluk omgeleid door Tom Lees op 73 minuten. Quaner bleef rechts problemen veroorzaken voor Daniel Pudil, die niet over het positionele bewustzijn beschikte om de ex-Union Berlin-man aan te pakken. Zijn runs dwongen Glenn Loovens vaak naar ongemakkelijke gebieden, opnieuw Wells vrij latend voordat de spits het zijnet raakte.

Kiekjes van Rhodos

Fans die ooit om de introductie van Rhodos vroegen, kregen hun wens in de tweede helft, maar het was pas in de extra tijd dat hij de service kreeg die hij nodig had. De Schot kreeg een poging van een scherpe hoek op het dak van het net voordat hij in de eerste helft van de extra tijd een momentopname kreeg die door Danny Ward werd gered. die werd gedomineerd door de uilen.

Bescherm de held

Beide ploegen waren moe in de slotfase, wat betekende dat de wedstrijd met penalty's zou worden beslist. Ward heeft dit seizoen wat moeilijke periodes gehad, maar hij redde toen van Sam Hutchinson en Forestieri, even de tijd nemen om te beseffen wat het betekende, sprintte vrolijk naar de andere kant van het veld om het te vieren met Huddersfield-fans. De Terriers zijn door naar de finale.

Heb je wel eens gehoord van Matched Betting? U kunt online geld verdienen via de Matched Betting Hub door simpelweg te profiteren van gratis aanbiedingen van bookmakers. Gemiddeld verdienen gematchte gokkers elke maand £ 761,82.